Feedback sturen in Google Chat

U kunt in Google Chat feedback sturen om het volgende te doen:

• Functieverzoeken en suggesties sturen.
  • Iets melden dat niet werkt, zoals fouten of bugs in het product.

Op basis van uw opmerkingen kunnen we de functionaliteit verbeteren.

Feedback geven in Google Chat

Belangrijk

• Voeg details en een screenshot toe zodat we uw feedback beter begrijpen. Hoe meer informatie u meestuurt, hoe nuttiger uw feedback voor ons is.
  • Als u apparaatlogboeken wilt toevoegen, tikt u op Eenmalige toegang toestaan als u daarom wordt gevraagd. Deze logboeken zijn handig voor Google als u een technisch probleem rapporteert. Ontdek hoe u apparaatlogboeken beheert op Android.
  1. Open de Google Chat-app op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu  and then Feedback sturen and then  Ga aan de slag.
  3. Tik op Een probleem melden of Een suggestie doen.
  4. Beschrijf het probleem of uw suggestie.
    • Er wordt automatisch een screenshot gemaakt van het laatst gebruikte scherm.
  5. Optioneel: Kies of u een screenshot wilt toevoegen.
    • Als u delen van het screenshot wilt markeren of verbergen, tikt u op Informatie markeren of verbergen.
    • Als u het screenshot niet wilt bijvoegen, tikt u op Het bijgevoegde screenshot verwijderen .
  6. Bevestig of u wilt dat we u een e-mail sturen met meer informatie of updates.
  7. Tik op Doorgaan.