Palautteen lähettäminen Google Chatissa

Google Chatin palautteella voi

• tehdä ominaisuuspyyntöjä ja ehdotuksia
  • ilmoittaa virheistä, tuotevioista ja muista ongelmista.

Palaute auttaa meitä parantamaan käyttökokemusta.

Palautteen antaminen Google Chatissa

Tärkeää: Voit auttaa meitä ymmärtämään palautetta paremmin lisäämällä siihen liittyviä tietoja ja kuvakaappauksen. Paljon tietoja sisältävä palaute auttaa meitä enemmän.

1. Avaa Google Chat ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko and then Lähetä palautetta.
  3. Kerro ongelmasta tai ehdotuksesta tarkemmin.
  4. Valinnainen: Valitse, haluatko liittää kuvakaappauksen.
    • Voit korostaa tai piilottaa kuvakaappauksen osia valitsemalla Kuvakaappaus.
    • Jos et halua liittää kuvakaappausta, poista Kuvakaappaus-kohdan valinta.
  5. Valinnainen: Valitse, haluatko sisällyttää palautteeseen iOS-järjestelmälokeja.
  6. Valitse, haluatko lisätietoja ja päivityksiä sähköpostitse.
  7. Valitse Lähetä .