Palautteen lähettäminen Google Chatissa

Google Chatin palautteella voi

• tehdä ominaisuuspyyntöjä ja ehdotuksia
  • ilmoittaa virheistä, tuotevioista ja muista ongelmista.

Palaute auttaa meitä parantamaan käyttökokemusta.

Palautteen antaminen Google Chatissa

Tärkeää:

• Voit auttaa meitä ymmärtämään palautetta paremmin lisäämällä siihen liittyviä tietoja ja kuvakaappauksen. Paljon tietoja sisältävä palaute auttaa meitä enemmän.
  • Jos haluat sisällyttää palautteeseen laitelokeja, valitse Salli kertaluonteinen pääsy pyydettäessä. Lokeista on hyötyä, kun kyseessä on tekninen ongelma. Lue lisää laitelokien hallinnasta Androidilla.
  1. Avaa Google Chat ‑sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko and then Lähetä palautetta and then Aloita.
  3. Valitse Ilmoita ongelmasta tai Tee ehdotus.
  4. Kerro ongelmasta tai ehdotuksesta tarkemmin.
    • Viimeksi käytetystä näytöstä otetaan kuvakaappaus automaattisesti.
  5. Valinnainen: Valitse, haluatko liittää kuvakaappauksen.
    • Voit korostaa tai piilottaa kuvakaappauksen osia valitsemalla Korosta tai piilota tietoja.
    • Jos et halua lisätä kuvakaappausta, valitse Poista liitetty kuvakaappaus .
  6. Valitse, haluatko lisätietoja ja päivityksiä sähköpostitse.
  7. Valitse Jatka.