Send feedback i Google Chat

Du kan sende feedback i Google Chat for at:

• fremsætte forslag til nye funktioner og andre forslag.
  • rapportere noget, der ikke virker, f.eks. produktfejl eller andre fejl.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre din oplevelse.

Giv feedback i Google Chat

Vigtigt! Medtag oplysninger og et screenshot for at hjælpe os med at forstå din feedback. Jo flere oplysninger du medtager i din feedback, jo mere nyttig er den for os.

1. Åbn appen Google Chat på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen and then Send feedback.
  3. Beskriv dit problem eller forslag.
  4. Valgfrit: Du kan vælge, om du vil medtage et screenshot.
    • Du kan fremhæve eller skjule dele af screenshottet ved at trykke på Screenshot.
    • Hvis du ikke vil medtage et screenshot, skal du trykke på fluebenet ud for "Screenshot".
  5. Valgfrit: Du kan vælge at medtage iOS-systemlogs.
  6. Bekræft, om vi skal sende dig en mail med flere oplysninger eller opdateringer.
  7. Tryk på Send .