Send feedback i Google Chat

Du kan sende feedback i Google Chat for at:

• fremsætte forslag til nye funktioner og andre forslag.
  • rapportere noget, der ikke virker, f.eks. produktfejl eller andre fejl.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre din oplevelse.

Giv feedback i Google Chat

Vigtigt! Medtag oplysninger og et screenshot for at hjælpe os med at forstå din feedback. Jo flere oplysninger du medtager i din feedback, jo mere nyttig er den for os.

1. Gå til Google Chat på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Hjælp Hjælp og feedback and then Send feedback til Google.
  3. Klik på Rapportér et problem eller Foreslå en idé.
  4. Beskriv dit problem eller forslag.
  5. Valgfrit: Klik på Tag et screenshot for at tilføje et screenshot.
    • Klik på Fremhæv eller skjul oplysninger.
    • Hvis du ikke vil medtage screenshottet, skal du klikke på Fjern screenshot .
  6. Klik på Send.