Send feedback i Google Chat

Du kan sende feedback i Google Chat for at:

• fremsætte forslag til nye funktioner og andre forslag.
  • rapportere noget, der ikke virker, f.eks. produktfejl eller andre fejl.

Dine kommentarer hjælper os med at forbedre din oplevelse.

Giv feedback i Google Chat

Vigtigt!

• Medtag oplysninger og et screenshot for at hjælpe os med at forstå din feedback. Jo flere oplysninger du medtager i din feedback, jo mere nyttig er den for os.
  • Hvis du vil medtage enhedslogs, skal du trykke på Tillad engangsadgang, når du bliver bedt om det. Disse logs hjælper Google, når du anmelder et teknisk problem. Se, hvordan du administrerer enhedslogs på Android-enheder.
  1. Åbn Google Chat-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen and then Send feedback and then Kom godt i gang.
  3. Tryk på Rapportér et problem eller Kom med et forslag.
  4. Beskriv dit problem eller forslag.
    • Der tages automatisk et screenshot af den senest anvendte skærm.
  5. Valgfrit: Du kan vælge, om du vil medtage et screenshot.
    • Tryk på Fremhæv eller skjul oplysninger for at fremhæve eller skjule dele af det pågældende screenshot.
    • Hvis du ikke vil medtag dit screenshot, skal du trykke på Fjern det vedhæftede screenshot .
  6. Bekræft, om vi skal sende dig en mail med flere oplysninger eller opdateringer.
  7. Tryk på Fortsæt.