Enviar suggeriments a Google Chat

Pots enviar suggeriments a Google Chat per:

• Fer sol·licituds i suggeriments de funcions.
  • Informar d'algun problema, com ara errors del producte.

Els teus comentaris ens poden ajudar a millorar la teva experiència.

Enviar suggeriments a Google Chat

Important: per ajudar-nos a entendre els teus suggeriments, inclou detalls i una captura de pantalla. Com més informació hi incloguis, més útils seran els suggeriments.

1. A l'ordinador, ves a Google Chat.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Ajuda Ajuda i suggeriments and then Envia suggeriments a Google.
  3. Fes clic a Informa d'un problema o Suggereix una idea.
  4. Descriu el problema o suggeriment.
  5. Opcional: per afegir una captura de pantalla, feu clic a Captura la pantalla
    • Per marcar o amagar parts de la captura de pantalla, fes clic a Marca o amaga informació.
    • Si no vols incloure la captura de pantalla, fes clic a Suprimeix la captura de pantalla .
  6. Fes clic a Envia.