Få flere oplysninger om opgraderingen fra samtaleemner til indlejrede tråde i rum

I 2022 introducerede vi indlejrede tråde i rum for at skabe et enkelt, strømlinet samtaleflow i Google Chat. I et rum med indlejrede tråde kan du gøre følgende:

• Sende en besked til hele gruppen i hovedsamtalevinduet.
  • Svare på en besked for at starte en tråd.
  • Citere en tidligere besked.

Flere oplysninger om opgraderingen til rum med indlejrede tråde

Med henblik på fortsat at kunne udvikle Chat for at tjene vores brugere bedst muligt og hjælpe teams med at være produktive opgraderer vi alle rum, der er organiseret efter samtaleemner, til rum med indlejrede tråde. Vi forventer, at opgraderingen er fuldført for alle kunder senest den 31. marts 2024.

I de fleste tilfælde strækker opgraderingen sig over op til 2 uger, og den er ikke begrænset til weekender:

• På hverdage: De fleste rum i din organisation opgraderes øjeblikkeligt uden nedetid.
  • I weekenden: Det kan tage op til 12 timer at opgradere store rum, og de er ikke tilgængelige i mellemtiden.

Derfor opgraderer vi rum

For Chat-brugere kan det være svært at navigere i rum, der er organiseret efter samtaleemner. Det kan være svært for brugerne at:

• holde styr på individuelle emner, efterhånden som der kommer nye svar.
  • gå tilbage gennem en samtale for at finde relevante emner.

Et rum med indlejrede tråde giver brugerne mulighed for at:

• svare på en hvilken som helst besked og oprette en diskussion, der er adskilt fra hovedsamtalen, med op til 500 svar.
  • følge bestemte tråde, og få notifikationer om svar og omtaler i tråden.
  • slippe for rodet og holde styr på det vigtigste.

Sammenlignet med rum, der er organiseret efter samtaleemner, er Chat-brugerne mere tilfredse med rum med indlejrede tråde.

Få flere oplysninger om opgraderingen til rum med indlejret trådstruktur.

Produktopdatering og live-spørgerunder: Rum, der er organiseret efter emne, opgraderes til rum med indlejret trådstruktur i Chat

Se, hvordan denne ændring påvirker dine rum

Hvis du har rum, der er organiseret efter samtaleemne, opgraderes de automatisk til rum med indlejrede tråde.

Den 21. august 2023 underrettede vi kunderne om opgraderingen. Vi tilføjer løbende oplysninger om opgraderingen i denne artikel i takt med, at vi fortsætter med at opgradere rum, der er organiseret efter samtaleemne.

Indtil opgraderingen kan du have 2 forskellige typer rum:

Rum, der er organiseret efter samtaleemne

I et rum, der er organiseret efter samtaleemne, grupperes beskeder og svar efter emne, så alle kan se dem.

En illustration af et rum, der er grupperet efter samtaleemne

Rum med indlejrede tråde

I et rum med indlejrede tråde kan du gøre følgende:

• Sende en besked til hele gruppen i hovedsamtalevinduet.
  • Svare på en enkelt besked.

Hvis du bruger indlejrede tråde til at svare på en enkelt besked, bliver din besked til en separat samtale.

En illustration af et rum, der er grupperet efter indlejrede tråde

Før opgraderingen

Mindst to uger før den planlagte opgradering af dit rum vises der et banner i rummet, som giver dig besked om den kommende ændring.

Før opgraderingen vises meddelelsen "Rum, der er organiseret efter emne, opgraderes til indlejrede rum med trådstruktur" øverst i rummet

Tilgå et rum under opgraderingen

Under opgraderingen er dit rum ikke tilgængeligt. Hvis du åbner et rum under opgraderingen, får du muligvis følgende meddelelse:

"Rummet er ved at blive opdateret. Vi opdaterer dette rum til et rum med indlejret trådstruktur og er snart tilbage."

Prøv at vente et par minutter, før du åbner rummet igen.

Hvis du allerede er i et rum, når opgraderingen starter, vil de fleste funktioner i rummet ikke være tilgængelige, før opgraderingen er fuldført.

Chat-API'er og -apps kan ikke tilgå rum under opgraderingen. Du får muligvis en fejlmeddelelse, hvis en API eller app forsøger at opdatere rummet. Apps og API'er har stadig adgang til eventuelle rum, der ikke er ved at blive opgraderet.

Hvis du har adgang til Google Vault, ser du muligvis dubletter af Chat-beskeder i Google Vault-søgninger efter rum, der er ved at blive opgraderet.

Tilgå et rum efter opgraderingen

En illustration af et rum, der for nylig er blevet opgraderet til at inkludere direkte svar

Alle rum, der er organiseret efter samtaleemne, opgraderes automatisk til rum med indlejrede tråde.

Vigtigt! Du beholder alle de beskeder, der er blevet sendt før opgraderingen, og du kan fortsætte med at bruge disse rum med indlejrede tråde.

Følgende gælder for berørte rum:

• Du er muligvis nødt til at lukke og derefter åbne Chat igen for at få adgang til det opgraderede rum.
  • "Indlejrede svar tilføjet" vises efter den sidste besked fra før opgraderingen.
  • Hvis du vil finde starten på et tidligere samtaleemne, skal du kigge efter "Start nyt emne" i de tidligere beskeder.
  • Hvis du sendte beskeder i samtaleemner inden opgraderingen, vises de nu i kronologisk rækkefølge i stedet for at blive grupperet med samtaleemnet.
  • Hvis en person har svaret på et ældre emne som vist på billedet ovenfor, citerer den nye besked nu den tidligere besked fra det pågældende samtaleemne.
  • Efter rummet er blevet opgraderet, er beskedhistorikken aktiveret.
    • Hvis din administrator giver brugere mulighed for at ændre indstillinger for historik, kan administratorer af rummet aktivere eller deaktivere rummets historik.
    • Nye beskeder, der sendes i det opgraderede rum, følger den historikindstilling for rummet, som organisationen har angivet.
  • Beskeder, der sendes efter opgraderingen, følger den proces, der gælder for det eksisterende rum med indlejret trådstruktur.

Se kommende trådfunktioner i Chat

Hold dig ajour med dine beskeder via Start

Beskeder fra de tråde, du følger, vises i Start med et filter, som giver dig mulighed for:

• kun at se de tråde, du følger, og ulæste samtaler.
  • at åbne en samtale eller svare på en besked.

Et billede af genvejen til Hjem i Chat, der viser, hvor du kan filtrere efter tråde og ulæste beskeder

Gør det nemmere at læse en tråd

Du kan justere størrelsen på sidebjælken til tråde, hvis du vil:

• tilpasse den til din skærm.
  • fokusere på de vigtigste tråde.

En animation, der viser, hvordan du tilpasser størrelsen på trådpanelet på en computer

Se, hvem der har svaret i en tråd

Hver tråd viser avatarer af brugere, der har svaret på tråden.

Et billede, som viser avatarer for hver bruger, der har svaret i en tråd i Chat

Få notifikationer om vigtige beskeder i tråde

Hvis du vil sikre, at du ikke går glip af noget, kan du vælge at få notifikationer om alle beskeder og automatisk følge alle tråde i et rum.

Et billede, der viser, hvordan du justerer notifikationer og ignorerer samtaler for tråde i Chat

Du kan arbejde på projekter i et rum

Når dit rum er opgraderet, kan du bruge disse tips til at organisere samtaler og samarbejde effektivt om projekter.

Hold øje med aktive tråde

Du kan finde tråde i et rum ved at vælge Tråde øverst til højre i rummet.

Start en separat tråd i et rum

Hvis du har brug for at have en separat tråd om et emne med en mindre gruppe medlemmer af rummet, skal du gå til en besked og vælge Svar i tråd . Se, hvordan du svarer i en tråd.

Brug @omtale

Hvis du vil fange en persons opmærksomhed i et rum, skal du skrive @ efterfulgt af vedkommendes navn. Du kan også:

• Føje flere navne til en meddelelse.
  • Omtale alle ved at bruge @alle.
Citer en besked, når du svarer

Når du vil gøre opmærksom på et tidligere spørgsmål i hovedsamtalen eller give en opdatering, skal du gå til en besked og vælge Angiv i svaret . Få flere oplysninger om, hvordan du citerer en besked i et svar.

Del dokumenter

Du kan samarbejde effektivt om et projekt ved at dele dokumenter fra din computer, din mobil og Google Drev. I Google Docs og Sheets kan du opdatere filen direkte i rummet uden at forlade Chat. Se, hvordan du sender og deler filer i Chat.