Informació sobre l'actualització als espais de temes de conversa a converses organitzades

L'any 2022, vam introduir les converses organitzades per als espais, que permeten crear un únic flux àgil de conversa a Google Chat. En un espai amb converses organitzades, pots:

• Enviar un missatge a tot el grup des de la finestra de la conversa principal.
  • Respondre a un sol missatge per iniciar una conversa.
  • Citar un missatge anterior.

Informació sobre l'actualització de tots els espais a converses organitzades

A fi de continuar transformant Chat perquè sigui útil per als nostres usuaris i mantingui la productivitat dels equips, actualitzarem tots els espais organitzats per temes de conversa a espais amb converses organitzades. Segons la nostra previsió, el 31 de març de 2024 l'actualització s'haurà completat per a tots els clients.

En la majoria de casos, l'actualització comprèn fins a dues setmanes, en lloc de limitar-se als caps de setmana:

• Durant els dies laborables: la majoria dels espais que hi hagi a la teva organització s'actualitzaran de manera instantània, sense temps d'inactivitat.
  • Durant el cap de setmana: els espais grans poden tardar fins a 12 hores a actualitzar-se i continuar sense estar disponibles.

Per què actualitzarem els espais

En el cas dels usuaris de Chat, pot resultar difícil navegar pels espais organitzats per temes de conversa. En concret, els pot resultar difícil el següent:

• Fer un seguiment de temes concrets a mesura que s'hi afegeixen respostes noves.
  • Retrocedir en una conversa per localitzar temes rellevants.

Un espai amb converses organitzades permet als usuaris:

• Respondre a qualsevol missatge i crear una discussió independent de la conversa principal amb un màxim de 500 respostes.
  • Seguir fils de discussió concrets i rebre notificacions sobre respostes i mencions al fil de discussió.
  • Evitar el desordre i estar al corrent del que és més important.

En comparació amb els espais organitzats per temes de conversa, els usuaris d'espais amb converses organitzades de Chat han manifestat un grau de satisfacció superior.

Obtén més informació sobre l'actualització a espais amb converses organitzades.

Actualització del producte i Preguntes i respostes en directe: els espais organitzats per tema s'actualitzaran a espais amb converses organitzades a Chat

Informació sobre com aquest canvi afecta els teus espais

Si tens algun espai organitzat per tema de conversa, s'actualitzarà automàticament a un espai amb converses organitzades.

El 21 d'agost de 2023, vam enviar una notificació als clients sobre l'actualització. Continuarem afegint-ne informació en aquest article a mesura que continuem actualitzant els espais organitzats per tema de conversa.

Abans de l'actualització, pots tenir dos tipus diferents d'espais:

Espais organitzats per tema de conversa

En un espai organitzat per tema de conversa, els missatges i les respostes s'agrupen per tema perquè tothom els pugui veure.

Il·lustració d'un espai agrupat per tema de conversa

Espais amb converses organitzades

En un espai amb converses organitzades, pots:

• Enviar un missatge a tot el grup des de la finestra de la conversa principal.
  • Respondre a un sol missatge.

Si utilitzes les converses organitzades per respondre a un sol missatge, el missatge es bifurcarà en una conversa independent.

Il·lustració d'un espai agrupat per converses organitzades

Abans de l'actualització

Almenys dues setmanes abans de l'actualització programada de l'espai, es mostrarà un bàner a l'espai per informar-te del proper canvi.

Abans de l'actualització, a la part superior de l'espai, es mostra el missatge "Els espais organitzats per temes s'actualitzaran a espais organitzats en fils de discussió"

Accedir a un espai durant l'actualització

Durant l'actualització, l'espai no està disponible. Si obres un espai durant l'actualització, és possible que rebis aquest missatge:

"S'està actualitzant l'espai. L'estem actualitzant per convertir-lo en un espai organitzat en fils de discussió entre línies i aviat tornarà a estar disponible."

Espera uns quants minuts abans de tornar a obrir l'espai.

Si ja ets en un espai quan s'inicia l'actualització, la majoria de les funcions de l'espai no estaran disponibles fins que l'actualització es completi.

Les API i les aplicacions de Chat no poden utilitzar els espais durant l'actualització. És possible que rebis un missatge d'error quan una API o una aplicació provi d'actualitzar l'espai. Pel que fa als espais que no s'actualitzin, les aplicacions i les API hi continuaran tenint accés.

Si tens accés a Google Vault, és possible que vegis missatges de Chat duplicats a la cerca de Google Vault relatives als espais que s'estan actualitzant.

Accedir a un espai després de l'actualització

Il·lustració d'un espai que s'ha actualitzat recentment per incloure respostes integrades

Tots els espais organitzats per tema de conversa s'actualitzen automàticament a espais amb converses organitzades.

Important: conservaràs tots els missatges que s'hagin enviat abans de l'actualització. A més, podràs continuar utilitzant aquests espais amb converses organitzades.

En el cas dels espais afectats:

• És possible que hagis de tancar i tornar a obrir Chat per obtenir accés a l'espai actualitzat.
  • Apareixerà el missatge "S'han afegit les respostes entre línies" després del darrer missatge enviat abans de l'actualització.
  • Per trobar l'inici d'un tema de conversa anterior, cerca "Inicia un tema nou" als missatges anteriors.
  • Si havies enviat missatges en temes de conversa abans de l'actualització, ara es mostraran en ordre cronològic en lloc d'agrupar-se amb el tema de conversa.
  • Si algú ha respost a un tema anterior, tal com es mostra a la imatge anterior, al missatge nou ara se cita el missatge anterior del tema de conversa corresponent.
  • Quan s'actualitza l'espai, l'historial de missatges està activat.
    • Si el teu administrador permet que els usuaris canviïn la configuració de l'historial, els gestors de l'espai poden activar o desactivar l'historial de l'espai.
    • Els missatges nous que s'enviïn a l'espai actualitzat seguiran la configuració de l'historial de l'espai que defineixi l'organització.
  • Els missatges enviats després de l'actualització s'utilitzen igual que a l'espai existent organitzat en fils de discussió integrats.

Consultar les properes funcions per a converses de Chat

Posar-te al dia dels missatges des de la pàgina d'inici

Els missatges procedents de les converses que segueixes es mostraran a la pàgina d'inici amb un filtre per:

• Només mostrar les converses que segueixes i les converses no llegides.
  • Obrir una conversa o respondre des de la pàgina d'inici.

Imatge de la drecera a la pàgina d'inici de Chat, on pots filtrar per missatges no llegits i converses

Facilitar la lectura d'una conversa

Pots canviar la mida de la barra lateral de converses per:

• Ajustar la pantalla.
  • Centrar-te en les converses més importants.

Animació que mostra com es pot canviar la mida del tauler de converses a l'ordinador

Esbrinar qui ha respost a un fil de discussió

Cada conversa mostra els avatars dels usuaris que hi han respost.

Imatge que mostra els avatars de cada usuari que ha respost en una conversa a Chat

Rebre notificacions de missatges importants a les converses

Per assegurar-te que no et perds cap novetat, pots triar que se't notifiquin tots els missatges i que se segueixin automàticament totes les converses d'un espai.

Imatge que mostra com es poden ajustar les notificacions i silenciar les converses a Chat

Treballar en projectes en un espai

Un cop s'hagi actualitzat l'espai, segueix aquests consells per organitzar les converses i col·laborar en projectes de manera eficaç.

Fer un seguiment de les converses actives

Per trobar converses en un espai, a l'extrem superior dret de l'espai, selecciona Converses .

Iniciar un fil de discussió independent en un espai

Quan necessitis tenir una conversa independent sobre un tema amb un grup més reduït de membres de l'espai, ves a un missatge i selecciona Respon a la conversa . Obtén informació sobre com pots respondre en una conversa.

Utilitzar les @mencions

Per cridar l'atenció d'algú en un espai, introdueix @ seguit del seu nom. També pots:

• Afegir diversos noms a un missatge.
  • Mencionar tothom amb @tots.
Citar un missatge en respondre

Si vols cridar l'atenció sobre una pregunta anterior de la conversa principal o informar de novetats, ves a un missatge i selecciona Cita a la resposta . Obtén informació sobre com pots citar un missatge en una resposta.

Compartir documents

Per col·laborar en un projecte de manera eficaç, pots compartir documents des de l'ordinador, el mòbil i Google Drive. En el cas de Documents i Fulls de càlcul de Google, pots actualitzar el fitxer directament a l'espai sense sortir de Chat. Obtén informació sobre com pots enviar i compartir fitxers a Chat.