Älykkään kirjoittamisen käyttäminen Google Chatissa

Koneoppimista hyödyntävän älykkään kirjoittamisen avulla voit kirjoittaa viestejä nopeammin. Älykäs kirjoittaminen tarjoaa ehdotuksia kirjoittaessasi.

Tärkeää:

• Älykäs kirjoittaminen on saatavilla englanniksi, espanjaksi, ranskaksi, italiaksi ja portugaliksi. Älykäs kirjoittaminen ei anna valmiita vastauksia, eivätkä ehdotukset aina sisällä tilanteeseen sopivia tietoja.
  • Älykkään kirjoittamisen käyttäminen edellyttää, että älykkäät ominaisuudet ja hallinta-asetukset ovat päällä. Lue lisää älykkäistä ominaisuuksista ja hallinta-asetuksista Googlen tuotteissa.

Älykkään kirjoittamisen käyttäminen Chatissa

1. Avaa Google Chat tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  3. Merkitse "Älykäs kirjoittaminen" ‐kohdassa oleva "Ota ennakoivan tekstinsyötön ehdotukset käyttöön, kun kirjoitat viestiä verkkoversiossa ja työpöytäsovelluksessa" ‑ruutu valituksi.

Älykkään kirjoittamisen käyttäminen Gmailin Chatissa

1. Siirry Gmailiin tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Klikkaa yläreunasta Chat ja Meet ja sitten Chat-asetukset.
  4. Merkitse "Älykäs kirjoittaminen" ‐kohdassa oleva "Ota ennakoivan tekstinsyötön ehdotukset käyttöön, kun kirjoitat viestiä verkkoversiossa ja työpöytäsovelluksessa" ‑ruutu valituksi.
Vinkki: Voit hyväksyä ehdotuksen painamalla sarkainta.

Lisätietoja koneoppimisesta

Kielen havainnointimallit hyödyntävät miljardeja yleisimpiä ilmauksia ja virkkeitä oppimisessaan, joten virheelliset tulkinnat ovat myös mahdollisia.

Tiedostamme tilanteen ja pohdimme erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.

Googlen tavoitteena on luoda tuotteita, jotka soveltuvat mahdollisimman moniin tarpeisiin, joten teemme jatkuvaa tutkimus- ja kehitystyötä toiminnon parantamiseksi ja virheiden korjaamiseksi.

Lisätietoa

Tietokone Android