Brug Skriveassistent i Google Chat

Skriveassistent bruger maskinlæring, så du kan skrive beskeder hurtigere. Med Skriveassistent får du forslag til tekst, mens du skriver.

Vigtigt!

• Skriveassistent er tilgængelig på engelsk, fransk, italiensk, portugisisk og spansk. Skriveassistent er ikke udviklet til at give svar, og funktionen foreslår muligvis ikke altid faktuelt korrekte oplysninger.
  • Hvis du vil bruge Skriveassistent, skal du aktivere smartfunktioner og styringselementer. Få flere oplysninger om smartfunktioner og styringselementer i Google-produkter.

Brug Skriveassistent i Chat

1. Gå til Google Chat på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Under "Skriveassistent" skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér skriveforslag, mens du skriver beskeder på nettet og computer".

Brug Skriveassistent i Chat til Gmail

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Øverst på siden skal du klikke på Chat og Meet og derefter Administrer chatindstillinger.
  4. Under "Skriveassistent" skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér skriveforslag, mens du skriver beskeder på nettet og computer".
Tip! Du kan acceptere et forslag ved at trykke på Tab-tasten på tastaturet.

Få flere oplysninger om maskinlæring

Eftersom modeller for naturlig sprogforståelse anvender milliarder af almindelige udtryk og sætninger til automatisk at lære om verden, kan modellerne også afspejle menneskers kognitive forvrængninger.

Det er en god idé at være opmærksom på dette, og diskussionen om, hvordan problemet skal gribes an, er igangværende.

Google bestræber sig på at skabe produkter, der egner sig til alle personer, og forsker aktivt i utilsigtet forvrængning og strategier til afhjælpning af problemet.

Relaterede ressourcer