Utilitzar Redacció intel·ligent a Google Chat

Amb Redacció intel·ligent, que utilitza la tecnologia d'aprenentatge automàtic, pots escriure missatges més ràpidament. Aquesta funció ofereix suggeriments a mesura que introdueixes text.

Important:

• La funció Redacció intel·ligent està disponible en anglès, espanyol, francès, italià i portuguès. No està dissenyada per proporcionar respostes, i és possible que no sempre predigui informació correcta i contrastada.
  • Per utilitzar Redacció intel·ligent, has d'activar els controls i les funcions intel·ligents. Obtén més informació sobre els controls i les funcions intel·ligents als productes de Google.

Utilitzar Redacció intel·ligent a Chat

1. A l'ordinador, ves a Google Chat.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració.
  3. A "Redacció intel·ligent", marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Activa els suggeriments d'escriptura predictiva, que es mostren a mesura que redactes un missatge al web o a l'ordinador".

Utilitzar Redacció intel·ligent a Chat per a Gmail

1. A l'ordinador, ves a Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. A la part superior, fes clic a Xat i Meet i, a continuació, Gestiona la configuració del xat.
  4. A "Redacció intel·ligent", marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Activa els suggeriments d'escriptura predictiva, que es mostren a mesura que redactes un missatge al web o a l'ordinador".
Consell: per acceptar un suggeriment, prem la tecla Tab al teclat.

Informació sobre l'aprenentatge automàtic

Com que els models de comprensió del llenguatge fan servir milers de milions d'expressions i frases comunes per obtenir automàticament informació sobre el món, també poden reflectir els biaixos cognitius de les persones.

Mentre es continua debatent què convé fer amb aquests biaixos, tenir-los en compte és un bon punt de partida.

Google s'ha compromès a fer productes que funcionen bé per a tothom i investiga activament els biaixos no intencionats i les estratègies per mitigar-los.