Rapporter meldinger i Google Chat

I Google Chat kan du rapportere meldinger som er upassende eller bryter retningslinjene for organisasjonen din. Denne funksjonen er bare tilgjengelig for

• Google Workspace for Education Standard
  • Google Workspace for Education Plus
  • Google Workspace Enterprise Plus

Viktig:

• Administratoren din må slå på rapportering av Chat-innhold for organisasjonen før du kan rapportere meldinger.
  • Administratoren angir hvilke meldingstyper du kan rapportere i Chat. Hvis du ikke ser alternativet for å rapportere en melding, kan du ikke sende meldingen til administratoren for gjennomgang.
  • Du kan bare rapportere meldinger som er sendt i organisasjonen din. Chatloggen må være slått på i samtalen.

Rapporter en bestemt melding

1. Åpne Google Chat eller Gmail på en datamaskin.
    • I Gmail: Klikk på Chat til venstre.
  2. Åpne en samtale.
  3. Hold markøren over meldingen.
  4. Fra de tilgjengelige meldingshandlingene klikker du på Flere alternativer og så Rapportér.
  5. Skriv tilbakemeldingen.
  6. Klikk på Send inn rapporten.
    • Rapporten sendes til administratoren din for gjennomgang.