Rapportér beskeder i Google Chat

Du kan rapportere beskeder, der er upassende eller overtræder din organisations retningslinjer, i Google Chat. Denne funktion er kun tilgængelig på:

• Google Workspace for Education Standard
  • Google Workspace for Education Plus
  • Google Workspace Enterprise Plus

Vigtigt!

• Din administrator skal aktivere rapportering af Chat-indhold for din organisation, før du kan rapportere beskeder.
  • Din administrator konfigurerer de typer beskeder, du kan rapportere i Chat. Hvis du ikke kan se muligheden for at rapportere en besked, kan du ikke sende beskeden til gennemgang hos din administrator.
  • Du kan kun rapportere beskeder, der er sendt i din organisation. Chathistorik skal være aktiveret i samtalen.

Rapportér en bestemt besked

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. Åbn en samtale.
  3. Hold markøren over beskeden.
  4. Via de tilgængelige beskedhandlinger skal du klikke på Flere valgmuligheder og så Rapportér.
  5. Angiv din feedback.
  6. Klik på Indsend rapportering.
    • Rapporteringen sendes til gennemgang hos din administrator.