Skift adgangsniveau for rummet

Hvis du har en arbejds- eller skolekonto, kan du begrænse adgangen til et rum til bestemte medlemmer eller gøre rummet synligt for alle i din organisation.

Se, hvordan private og synlige rum fungerer

Få flere oplysninger om private rum

• Ideelt til diskussion mellem teams, projekter og grupper.
  • Hvis du vil deltage i et rum, skal et medlem af rummet invitere eller føje dig til rummet.
  • Du kan ikke søge efter rummet i Chat, medmindre du er medlem eller inviteret til rummet.

Få flere oplysninger om synlige rum

• Ideel til emner, der ikke er begrænset til specifikke enkeltpersoner eller teams.
  • Når et rum er synligt, kan du gennemse, se forhåndsvisninger af og deltage i rummet.
  • Hvis du har et link til rummet, kan du deltage via linket.
Google Workspace-abonnementer, der understøtter synlige rum
  • Frontline
  • Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Google Workspace for Nonprofits
  • G Suite Basic
  • G Suite Business
  • Essentials (domæneverificeret)

Opdater adgangsniveauet for rummet

Vigtigt! Hvis du vil ændre adgangsniveau for et rum, skal du være administrator af rummet. Få flere oplysninger om rollen som administrator af rummet.

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. Vælg et rum.
  3. Øverst skal du klikke på rummets navn og derefter Indstillinger for rum.
  4. Vælg et adgangsniveau for rummet under "Adgang":
    • Privat: Dit rum er begrænset til personer og grupper, du inviterer eller tilføjer direkte.
    • Navnet på din organisation: Dit rum kan ses af alle i din organisation. Nye medlemmer kan gennemse og deltage i rummet eller deltage via et link til rummet.
  5. Klik på Gem.

Tips!

• Hvis et rum er åbent for alle i din organisation, kan du ikke invitere personer uden for din organisation til at deltage.
  • Du kan finde yderligere adgangsmuligheder, som din administrator opretter. Hvis du har spørgsmål om tilgængelige adgangsmuligheder, skal du kontakte din administrator.
  • Hvis din administrator sletter den målgruppe, du har valgt for dit rum, vises " Slettet målgruppe" i rummets historik, og adgangen til rummet er som standard privat.

Føj nye medlemmer til et synligt rum

Du kan føje nye medlemmer til et synligt rum ved at gøre en af følgende ting:
  • Kopiere et link til rummet og dele det med andre.
  • Tilføje dem direkte eller invitere dem.
Tilføj medlemmer via et link til et synligt rum
  1. Vælg rummet i Chat.
  2. Øverst skal du klikke på rummets navn og derefter Kopiér link til dette rum.
  3. Del linket med alle, som du vil invitere eller henvise til rummet.
Føj medlemmer direkte til dit rum
  1. Vælg rummet i Chat.
  2. Foroven skal du klikke på rummets navn og derefter Administrer medlemmer.
  3. Klik på Tilføj.
  4. Angiv navnet, mailadressen eller Google-gruppen, eller vælg foreslåede kontakter, du vil invitere.
  5. Klik på Tilføj.

Relaterede ressourcer