Canviar el nivell d'accés a un espai

En el cas dels comptes de treball o de centre educatiu, pots restringir l'accés a un espai a membres específics o bé fer que l'espai sigui visible per a tothom de la teva organització.

Informació sobre com funcionen els espais privats i els visibles

Informació sobre els espais privats

• Són ideals per debatre temes entre equips, projectes i grups.
  • Per unir-te a un espai, un membre t'hi ha de convidar o afegir.
  • Tret que siguis membre d'un espai o t'hi hagin convidat, no el pots cercar a Chat.

Informació sobre els espais visibles

• Són ideals per als temes que no estan limitats a persones o equips concrets.
  • Quan un espai és visible, el pots cercar i previsualitzar i t'hi pots unir.
  • Si tens un enllaç a l'espai, el pots utilitzar per unir-t'hi.
Plans de Google Workspace que admeten els espais visibles
  • Frontline
  • Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Standard
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Nonprofits
  • G Suite Basic
  • G Suite Business
  • Essentials (domini verificat)

Actualitzar el nivell d'accés a un espai

Important: per canviar el nivell d'accés per a un espai, n'has de ser el gestor. Obtén més informació sobre el rol de gestor de l'espai.

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. Selecciona un espai.
  3. A la part superior, fes clic al nom de l'espai i, a continuació, Configuració de l'espai.
  4. A "Accés", selecciona un nivell d'accés per a l'espai:
    • Privat: l'espai es restringeix a les persones i als grups que hi convidis o afegeixis directament.
    • El nom de la teva organització: l'espai és visible per a tothom de la teva organització. Els membres nous podran navegar per l'espai i unir-s'hi, o bé unir-s'hi amb un enllaç.
  5. Fes clic a Desa.

Consells:

• Si un espai està obert a tothom de la teva organització, no pots convidar a unir-s'hi persones que no pertanyen a l'organització.
  • Pots trobar opcions d'accés addicionals que el teu administrador creï. Si tens cap pregunta sobre les opcions d'accés disponibles, contacta amb l'administrador.
  • Si el teu administrador suprimeix el públic objectiu que selecciones per a l'espai, es mostrarà " Públic suprimit" a l'historial de l'espai i l'accés serà privat de manera predeterminada.

Afegir membres nous a un espai visible

Per afegir membres nous a un espai visible, segueix un d'aquests passos:
  • Copia un enllaç a l'espai i comparteix-lo amb els altres.
  • Convida'ls o afegeix-los directament.
Afegir membres amb un enllaç a l'espai visible
  1. A Chat, selecciona l'espai.
  2. A la part superior, fes clic al nom de l'espai i, a continuació, Copia l'enllaç a aquest espai.
  3. Comparteix l'enllaç amb les persones que vulguis convidar o amb les que vulguis dirigir a l'espai.
Afegir membres a l'espai directament
  1. A Chat, selecciona l'espai.
  2. A la part superior, fes clic al nom de l'espai i, a continuació, Gestiona els membres.
  3. Fes clic a Afegeix.
  4. Introdueix el nom, l'adreça electrònica o el grup de Google, o bé selecciona contactes suggerits per convidar-los.
  5. Fes clic a Afegeix.