Google Hangouts har uppgraderats till Google Chat. Läs mer om övergången från Google Hangouts till Google Chat.

Schemalägg och dela ett Google Kalender-möte i Chat

Du kan starta ett direktvideomöte eller schemalägga och dela ett Google Kalender-möte från:

• Enskilda chattar
  • Gruppchattar
  • Rum

När du schemalägger ett möte visas ett händelsekort i chatten med mötestiteln, datumet och tiden.

Tips: Om du tar bort någon från en händelseinbjudan men personen fortfarande finns i chatten kan hen se händelsekortet.

Starta ett direktvideomöte i Chat och Gmail

1. Logga in på Google Chat eller ditt Gmail-konto.
  2. Öppna ett chattmeddelande.
  3. Klicka på Lägg till videomöte följt avSkicka "" i svarsområdet.
  4. Gå med i ett videomöte genom att klicka på Gå med i videomöte följt av Gå med nu.

Schemalägg och dela ett kalendermöte i Chat och Gmail

1. Logga in på Google Chat eller ditt Gmail-konto.
  2. Öppna ett chattmeddelande.
  3. Klicka på menyn Integrering följt av Kalenderinbjudan i svarsområdet.
  4. Den tidigaste tillgängliga tiden visas. Det går att schemalägga ett annat datum, en annan tid eller att lägga till ett rum.
  5. Klicka på Spara och delaföljt av Skicka.