Hangouts Chat is now Google Chat. You might temporarily see references to both names until this change rolls out everywhere.

Planlegg og del Google Kalender-møter via Chat

Du kan starte et videomøte som skal begynne med en gang, eller du kan planlegge og dele Google Kalender-møter via

• én-til-én-chatter
  • gruppechatter
  • rom

Når du planlegger et møte, vises et aktivitetskort i chatten med tittelen, datoen og klokkeslettet for møtet.

Tips: Hvis du fjerner en person fra en aktivitetsinvitasjon, men personen fortsatt er med i chatten, kan hen se aktivitetskortet.

Start videomøter via Chat

1. Logg på Google Chat.
  2. Åpne en chatmelding.
  3. I svarområdet klikker du på Legg til videomøte og deretter Send "" og deretter Bli med i videomøtet og deretter Bli med nå.

Start videomøter via Chat i Gmail

1. Logg på Gmail-kontoen din.
  2. ​Åpne en chatmelding.
  3. I svarområdet klikker du på Legg til "" og deretter Legg til videomøte  og deretter Send "" og deretter Bli med i videomøtet og deretter Bli med nå.

Planlegg og del Kalender-møter i Chat og Gmail

1. Logg på Google Chat eller Gmail-kontoen din.
  2. Åpne en chatmelding.
  3. I svarområdet klikker du på Legg til i Google Kalender Calendar.
  4. Det tidligste tilgjengelige tidsvinduet vises. Du kan planlegge andre datoer eller tidspunkter eller legge til rom.
  5. Klikk på Lagre og del og deretter Send.