Kokouksen luominen Google Chatissa

Voit ajoittaa Google Kalenteri ‑kokouksen ja jakaa sen linkin Google Chatissa.

Kun jaat kokouksen, tapahtumakortti tulee näkyviin viestissä. Tapahtumakortissa on kokouksen nimi, päivämäärä ja ajankohta.

Kalenterikokouksen ajoittaminen ja jakaminen

1. Avaa Google Chat tai Gmail tietokoneella.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  2. Chat: Avaa viesti.
  3. Klikkaa vastausalueelta Google Workspacen työkalut ja sitten Kalenterikutsu.
  4. Lisää kokouksen tiedot oikeaan sivupaneeliin.
  5. Klikkaa Tallenna ja jaa ja sitten Lähetä.

Vinkkejä:

• Jos poistat käyttäjän kokouskutsusta, mutta hän on edelleen chatissa, hän voi katsella tapahtumakorttia.
  • Voit myös jakaa linkin Chatin videokokoukseen. Lue lisää videokokouksen luomisesta.