Opret et møde i Google Chat

Du kan planlægge et Google Kalender-møde og dele et link til mødet i Google Chat.

Når du deler mødet, vises der et begivenhedskort i beskeden med mødets titel, dato og tidspunkt.

Planlæg og del et Kalender-møde

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. Åbn en besked i Chat.
  3. I svarområdet skal du klikke på Google Workspace-værktøjer og derefter Invitation i Kalender.
  4. Angiv dine mødeoplysninger i sidepanelet til højre.
  5. Klik på Gem og del og derefter Send.

Tips!

• Hvis du fjerner en person fra en mødeinvitation, men vedkommende stadig er i chatten, kan vedkommende se begivenhedskortet.
  • Du kan også dele et link til et videomøde i Chat. Se, hvordan du opretter et videomøde.