Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Een vergadering maken in Google Chat

U kunt een Google Agenda-vergadering plannen en een link naar de vergadering delen in Google Chat.

Als u de vergadering deelt, verschijnt er in uw bericht een afspraakkaart met de titel, datum en tijd van de vergadering.

Een Agenda-vergadering plannen en delen

1. Open Google Chat of Gmail op uw computer.
    • In Gmail: Klik links op Chat.
  2. Open een bericht in Chat.
  3. Klik in het antwoordgedeelte op Google Workspace-tools and then Agenda-uitnodiging.
  4. Voer rechts in het zijvenster de gegevens van de vergadering in.
  5. Klik op Opslaan en delen and then Sturen.

Tips:

• Als u iemand verwijdert uit de uitnodiging voor een vergadering maar deze persoon nog in de chat zit, kan die de afspraakkaart bekijken.
  • U kunt ook een link naar een videovergadering delen in Chat. Ontdek hoe u een videovergadering maakt.