Hantera förnyelseinställningen för en prenumeration

Om du har kunder med årsprenumeration, år eller månad, övergår deras prenumeration automatiskt till flexibel avgift på förnyelsedatumet. Du kan välja en annan prenumeration när som helst före förnyelsedatumet. Den nya prenumerationen träder i kraft på kundens förnyelsedatum.

Uppdatera förnyelsealternativet

En ändring av kundens förnyelsealternativ påverkar inte tjänsten.

1. Logga in på Partner Sales Console.
  2. Klicka på kundens namn på sidan Kunder.
  3. Välj en aktiv prenumeration.
  4. Klicka på Uppdatera längst ned till höger.

5. Välj förnyelsealternativet och klicka på Bekräfta.

Förnyelsealternativ

• Alla prenumerationer är inte tillgängliga för alla prenumerationer.
  • Prisinformation är tillgänglig 30 dagar före förnyelsedatumet.

Öppna avsnitt  |  Komprimera alla och gå högst upp

Flexibel avgift

Byt till flexibel betalningsplan

Du kan lägga till och ta bort användare när som helst. I slutet av månaden debiteras du för antalet aktiva konton under månaden.

Årsprenumeration (årsbetalningar)

Förnya mitt åtagandeavtal automatiskt varje år:

I slutet av månaden då avtalet förnyas debiteras du för alla prenumerationslicenser för hela året.

På förnyelsedatumet startar kunden en ny 12-månadersprenumeration. Du får två aviseringar: 30 dagar och 3 dagar före förnyelsedatumet. Du kan välja att förnya kontraktet med samma eller färre antal årliga licenser:

• Med samma licenser: Det årliga antalet licenser är lika med kundens antal licenser på förnyelsedatumet.
  • Med färre licenser: Det årliga antalet licenser minskas till kundens antal licensierade användare på förnyelsedatumet.
Årsprenumeration (månadsbetalningar)

Förnya mitt åtagandekontrakt automatiskt varje månad

Du debiteras varje månad för din årsprenumeration.

På förnyelsedatumet startar kunden en ny 12-månadersprenumeration. Du får två aviseringar: 30 dagar och 3 dagar före förnyelsedatumet. Du kan välja att förnya kontraktet med samma eller färre antal årliga licenser:

• Med samma licenser: Det årliga antalet licenser är lika med kundens antal licenser på förnyelsedatumet.
  • Med färre licenser: Det årliga antalet licenser minskas till kundens antal licensierade användare på förnyelsedatumet.
Avsluta min prenumeration

Avsluta min prenumeration

När ditt årliga åtagande upphör stängs kundens tjänst av och du debiteras inte längre för kunden. I Partner Sales Console är kundens prenumerationsstatus inställd på Uppsagd.