Legg til eller fjern videokonferanser fra Kalender-aktiviteter

Du kan legge til eller fjerne videokonferanser i aktivitetene dine i Google Kalender. Du kan bruke Google Meet eller et annet tillegg for videokonferanser.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Opprett en aktivitet, eller åpne en eksisterende aktivitet du har redigeringstilgang til.
    • For nye aktiviteter klikker du på Flere alternativer.
    • For eksisterende aktiviteter klikker du på Rediger Rediger.
  3. Finn felter for konferanser i hendelsen.
    • For å fjerne en eksisterende videokonferanse, klikk på Fjern Lukk.
    • For å legge til en ny konferanse, klikk på Legg til en Google Meet-videokonferanse.
      Tips: For å sikre at du ikke blir med på møter med utløpte koder, og for å planlegge bedre for fremtidige møter du oppretter, bør du sjekke når møtekodene utløper. Finn ut mer om møtekoder i Google Meet.
    • Hvis du har installert et tillegg for konferanser fra Google Workspace Marketplace, kan du velge konferanseleverandøren fra rullegardinmenyen «Legg til konferanser». Finn ut hvordan du installerer tillegg fra Marketplace.
  4. Klikk på Save (Lagre).

Feilsøking

Jeg vil bruke en annen konferanseløsning

Viktig: Hvis du har en jobb- eller skolekonto, styrer administratoren din hvilke tillegg du kan bruke og installere i Kalender.

Du kan installere et tillegg for videokonferanser som du kan bruke med Kalender. Etter installasjonen kan du legge til videokonferanser manuelt i aktivitetene dine. Finn ut hvordan du finner og installerer tillegg for Kalender.

Jeg vil legge til en Google Meet-videokonferanse automatisk i aktiviteten min

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger  og så Innstillinger.
  3. Gjør følgende til venstre under «Innstillinger for aktiviteter»:
  4. Slå på Legg automatisk til Google Meet-videokonferanser i aktiviteter jeg oppretter.

Jeg vil unngå at flere konferanser knyttes til én og samme aktivitet

• Aktiviteter kan bare inkludere én konferanse. Du kan bruke Google Meet eller et annet tillegg for videokonferanser.
  • Hvis du vil bruke et annet tillegg for videokonferanser, kan du finne og installere tillegget på Marketplace.
  • Når du legger til en konferanse i aktiviteten din, velger du tillegget i rullegardinmenyen for feltet for konferanser.
  • Hvis du setter inn konferanseinformasjon direkte i stedsfeltet eller aktivitetsbeskrivelsen, eller hvis du bruker en nettleserutvidelse, kan det føre til at flere konferanser knyttes til én enkelt aktivitet.