Videokonferenssin lisääminen Kalenterin tapahtumaan tai poistaminen siitä

Voit lisätä Google Kalenterin tapahtumiin videokonferenssin tai poistaa sen. Voit käyttää Google Meetiä tai muuta videokonferenssilaajennusta.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Luo tapahtuma tai avaa aiemmin luotu tapahtuma, jonka muokkausoikeudet sinulla on.
    • Uudet tapahtumat: Klikkaa Lisäasetukset.
    • Aiemmat tapahtumat: Klikkaa Muokkaa Muuta.
  3. Hae tapahtumasta konferenssikenttä.
    • Jos haluat poistaa videokonferenssin, valitse Poista Sulje.
    • Jos haluat lisätä uuden videokonferenssin, valitse Lisää Google Meet ‑videokonferenssi.
      Vinkki: Tarkista, milloin kokouskoodit vanhentuvat, jotta et liity kokoukseen vanhentuneella koodilla ja voit valmistautua paremmin tuleviin kokouksiin. Lue lisää Google Meetin kokouskoodeista.
    • Jos olet asentanut konferenssilaajennuksen Google Workspace Marketplacesta, valitse konferenssipalveluntarjoaja avattavasta "Lisää konferenssi" ‑valikosta. Lue lisää laajennusten asentamisesta Marketplacesta.
  4. Valitse Tallenna.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Haluan käyttää jotakin muuta neuvotteluratkaisua

Tärkeää: Jos käytät työ- tai koulutiliä, järjestelmänvalvoja ylläpitää laajennuksia, joita voi käyttää tai asentaa Kalenteriin.

Voit asentaa videokonferenssilaajennuksen Kalenterin kanssa käytettäväksi. Asennuksen jälkeen voit lisätä videokonferenssin tapahtumiin manuaalisesti. Lue lisää Kalenterin laajennuksen hakemisesta ja asentamisesta.

Haluan lisätä Google Meet ‑videokonferenssin automaattisesti tapahtumaan

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Siirry vasemmalle kohtaan "Tapahtuman asetukset".
  4. Laita Lisää Google Meet ‑videokonferenssi luomiini tapahtumiin automaattisesti.

En halua, että yhdessä tapahtumassa on useita konferensseja

• Tapahtumassa voi olla vain yksi konferenssi. Voit käyttää Google Meetiä tai muuta videokonferenssilaajennusta.
  • Jos haluat käyttää toista videokonferenssilaajennusta, hae ja asenna laajennus Marketplacesta.
  • Kun lisäät konferenssin tapahtumaan, valitse laajennus konferenssivalikosta.
  • Jos lisäät konferenssin tiedot suoraan sijaintikenttään tai tapahtuman kuvaukseen tai käytät selainlaajennusta, useita konferensseja voi olla liitettynä yhteen tapahtumaan.