Legg til eller fjern videokonferanser fra Kalender-aktiviteter

Du kan legge til eller fjerne videokonferanser i aktivitetene dine i Google Kalender. Du kan bruke Google Meet eller et annet tillegg for videokonferanser.

1. Åpne Google Kalender på Android-enheten din.
  2. Opprett en aktivitet, eller åpne en eksisterende aktivitet du har redigeringstilgang til.
    • For å legge til en ny videokonferanse, trykk på Legg til videokonferanse.
      Tips: For å sikre at du ikke blir med på møter med utløpte koder, og for å planlegge bedre for fremtidige møter du oppretter, bør du sjekke når møtekodene utløper. Finn ut mer om møtekoder i Google Meet.
    • For å fjerne en eksisterende videokonferanse, trykk på Fjern Lukk.
  3. Når du er ferdig med å opprette eller redigere aktiviteten, trykker du på Lagre.

Feilsøking

Jeg vil bruke en annen konferanseløsning

Viktig: Hvis du har en jobb- eller skolekonto, styrer administratoren din hvilke tillegg du kan bruke og installere i Kalender.

Du kan installere et tillegg for videokonferanser som du kan bruke med Kalender. Etter installasjonen kan du legge til videokonferanser manuelt i aktivitetene dine. Finn ut hvordan du finner og installerer tillegg for Kalender.

Jeg vil legge til en Google Meet-videokonferanse automatisk i aktiviteten min

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger  og så Innstillinger.
  3. Gjør følgende til venstre under «Innstillinger for aktiviteter»:
  4. Slå på Legg automatisk til Google Meet-videokonferanser i aktiviteter jeg oppretter.

Jeg vil unngå at flere konferanser knyttes til én og samme aktivitet

• Aktiviteter kan bare inkludere én konferanse. Du kan bruke Google Meet eller et annet tillegg for videokonferanser.
  • Hvis du vil bruke et annet tillegg for videokonferanser, kan du finne og installere tillegget på Marketplace.
  • Når du legger til en konferanse i aktiviteten din, velger du tillegget i rullegardinmenyen for feltet for konferanser.
  • Hvis du setter inn konferanseinformasjon direkte i stedsfeltet eller aktivitetsbeskrivelsen, eller hvis du bruker en nettleserutvidelse, kan det føre til at flere konferanser knyttes til én enkelt aktivitet.