Angiv din arbejdstid og dit arbejdssted

Du kan bruge arbejdstid og tilgængelighed, hvis du bruger din konto arbejde eller skole. Hvis du ikke kan se valgmuligheden for arbejdstid eller arbejdssted, har din administrator muligvis deaktiveret funktionen for din organisation. Hvem er min administrator?

Tilføj din arbejdslokation

1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på Opret Tilføj og derefter Arbejdslokation.
  3. Juster datointervallet ved at trykke på hver enkelt dato.
  4. Vælg en arbejdslokation:
    • Hjemme
    • Konto
    • Hvis du vil tilføje en anden lokation, skal du angive den i bjælken foroven.
  5. Klik på Gem.

Rediger dit arbejdssted

Vigtigt! Når din kalender deles med en person og viser, om du er ledig eller optaget, kan vedkommende se din tilgængelighed og din arbejdslokation.

1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på den lokation, du vil ændre og derefter Rediger Edit task.
    • Juster datointervallet ved at trykke på hver enkelt dato.
  3. Tryk på din nuværende arbejdslokation, og vælg:
    • Hjemme
    • Kontor
    • Hvis du vil tilføje et andet sted, skal du angive den i bjælken foroven.
  4. Tryk på Gem.

Vis det, når du er "Ikke til stede"

Når du angiver, at du er "Ikke til stede", afviser din kalender automatisk alle møder i dette tidsrum.

1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Opret Tilføj efterfulgt af Ikke til stede.
  3. Vælg de datoer, hvor du er "Ikke til stede". Du kan også angive et tidspunkt.
    •  Valgfrit: Hvis du vil planlægge "Ikke til stede"-begivenheder, der gentages, skal du under den dag og det tidspunkt, du vælger, trykke på Gentages ikkeefterfulgt af Vælg en frekvens.
  4. Valgfrit: Skift indstillinger for afvisning, og rediger din afvisningsbesked.
  5. Tryk på Gem.

Tilføj din arbejdslokation for en del af dagen

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din Android-enhed.
  2. Tryk på Opret Tilføj og derefter Arbejdslokation .
  3. Deaktiver Hele dagen.
  4. Tryk på hver enkelt dato for at vælge start- og sluttidspunktet.
  5. Valgfrit! Gør din arbejdslokation gentagende.
    1. Tryk på "Gentages ikke" .
    2. Vælg, hvor ofte begivenheden skal gentages og slutte.
  6. Vælg en arbejdslokation:
    • Hjemme
    • Kontor
    • Hvis du vil tilføje en anden lokation, skal du trykke på Tilføj og derefter vælge din lokation.
  7. Tryk på Gem.

Tip!