Angiv din arbejdstid og dit arbejdssted

Du kan bruge arbejdstid og tilgængelighed, hvis du bruger din konto arbejde eller skole. Hvis du ikke kan se valgmuligheden for arbejdstid eller arbejdssted, har din administrator muligvis deaktiveret funktionen for din organisation. Hvem er min administrator?

Indstil arbejdstid

Aktivér arbejdstid for at vise andre, at du ikke er ledig, når de forsøger at planlægge et møde med dig. Du kan kun aktivere arbejdstid på en computer.
  1.  Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på Arbejdstid i venstre side under "Generelt".
  4. Vælg Aktivér arbejdstid i sektionen "Arbejdstid".
  5. Vælg de dage og tidspunkter, du arbejder og derefter på.
  6. Du kan opdele din arbejdstid, alt efter hvornår du er ledig.
    • Hvis du vil føje mere end ét tidsrum til din arbejdsdag, skal du klikke på Tilføj add ud for en ugedag.
    • Klik på Fjern Remove for at fjerne et tidsrum.

Tip! Når du tilføjer arbejdstid, skal starttidspunktet være før sluttidspunktet.

Kalender foreslår muligvis arbejdstid på baggrund af din tidszone, arbejdsmønstrene i dit land og din tidsplan. Du kan acceptere, afvise eller redigere disse forslag. Få flere oplysninger om Kalender i forskellige tidszoner.

Tilføj eller rediger dit arbejdssted

Angiv dit standardarbejdssted
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Arbejdstid og -sted til venstre under "Generelt".
  4. Vælg de dage, du arbejder på. Arbejdstid er allerede valgt, hvis din kalender viser arbejdstid.
  5. Angiv et eksisterende arbejdssted, eller opret et nyt, ud for hver dag.

Tip! Du kan ændre dit arbejdssted ved at gå til en bestemt dag i din kalender og klikke på lokationslinjen. Du kan anvende ændringen på den specifikke dag eller indstille den til at blive gentaget ugentligt.

Få flere oplysninger om dit arbejdssted:

• Når du deler din kalender med en anden, kan vedkommende se dit arbejdssted.
  • Din administrator kan bede dig om at angive dit arbejdssted for at gøre det nemmere at koordinere kontortider med andre. Hvis det er tilfældet, vises anmodningen som et gult banner øverst i din kalender.
  • Hvis du har adgangstilladelsen "Kan ændre og administrere deling" til en kalender, kan du redigere standardarbejdsstedet. Få flere oplysninger om tilladelsesindstillinger for delte kalendere.
Tilføj dit arbejdssted
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Opret en heldagsbegivenhed. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en heldagsbegivenhed.
  3. Vælg Arbejdssted i det begivenhedsvindue, der vises.
  4. Valgfrit: Juster de datoer, som du vil føje et arbejdssted til.
  5. Vælg en lokation, eller opret en ny.
  6. Klik på Gem.

Tip! Du kan også tilføje en arbejdslokation, når du holder musen under en dato i dit kalendergitter og klikker på bjælken "Tilføj lokation", der vises.

Rediger din arbejdslokation for én dag

Vigtigt! Når din kalender deles med en person og viser, om du er ledig eller optaget, kan vedkommende se din tilgængelighed og din arbejdslokation.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på adresselinjen under en bestemt dato i dit kalendergitter.
    • Hvis du klikker på startstedet, skal du klikke på Rediger arbejdssted Edit task.
    • Juster datointervallet ved at klikke på hver enkelt dato.
    • Vælg en lokation, eller opret en ny.
  3. Klik på Gem.
  4. Vælg en frekvens, og klik derefter på OK.
Rediger dit arbejdssted i et antal dage
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på startstedet under et bestemt datointerval i dit kalendergitter.
  3. Klik på Rediger arbejdssted Edit task øverst til højre.
    • Juster datointervallet ved at klikke på hver enkelt dato.
    • Vælg en lokation, eller opret en ny.
  4. Klik på Gem.
  5. Vælg en frekvens, og klik derefter på OK.
Tilføj din arbejdslokation for en del af dagen
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på et tomt område i din kalender.
  3. Klik på Arbejdslokation øverst i begivenheden.
  4. Vælg det tidspunkt og den dato, hvor du vil tilføje en arbejdslokation for.
  5. Valgfrit! Gør din arbejdslokation gentagende.
    1. Klik på dagen og tidspunktet.
    2. Ud for "Gentages ikke" skal du klikke på menupilen Dropdown.
    3. Vælg, hvor ofte begivenheden skal gentages og slutte.
  6. Vælg en lokation, eller tilføj en ny.
  7. Klik på Gem.

Tip!

Vis det, når du er "Ikke til stede"

Når du angiver, at du er "Ikke til stede", afviser din kalender automatisk alle møder i det pågældende tidsrum.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på den første dato, hvor du er "Ikke til stede", foroven i din kalender.
  3. Klik på Ikke til stede.
  4. Vælg de datoer, hvor du er "Ikke til stede". Du kan også angive et tidspunkt.
  5. Valgfrit: Hvis du vil planlægge Ikke til stede-begivenheder, der gentages, skal du under den dag og det tidspunkt, du vælger, klikke på rullemenuen ud for "Gentages ikke" og så vælge en frekvens.
  6. Valgfrit: Skift indstillinger for afvisning, og rediger din afvisningsbesked.
  7. Klik på Gem.