Lägga till Google Kalender på startskärmen

Lägg till en widget om du vill kontrollera kommande händelser och möten på startskärmen utan att öppna Google Kalender-appen.

Lägga till Kalender-widgeten på startskärmen

Obs! Det kan hända att vissa av stegen är olika beroende på vilken mobil eller surfplatta med Android du har.

1. Tryck länge på startskärmen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Widgetar följt av Kalender.
  3. Tryck länge på någon av widgetarna:
    • Kalenderschema: Visa dina uppgifter och kommande händelser.
    • Kalenderns månadsvy: Visa schemat en månad i taget.
  4. Dra widgeten till en tom plats på startskärmen och släpp den.

Ändra Kalender-widgetens storlek

Viktigt! Det går inte ändra att storlek på knappen Skapa Lägg till i Android-widgeten.

1. Tryck länge på widgeten på startskärmen på en telefon eller surfplatta med Android och släpp den sedan.
    • En kontur med punkter visas på widgetens sidor.
  2. Dra i prickarna för att ändra storlek på widgeten.
  3. Tryck utanför widgeten när du är klar.

Flytta Kalender-widgeten

1. Tryck länge på widgeten på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Dra widgeten till en tom plats på startskärmen och släpp den.

Ta bort Kalender-widgeten

1. Tryck länge på widgeten på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Dra upp widgeten till Ta bort och släpp den sedan.