Føj Google Kalender til din startskærm

Tilføj en widget for at tjekke dine kommende begivenheder og møder på startskærmen uden at åbne Google Kalender-appen.

Føj Kalender-widgetten til din startskærm

Vigtigt! Nogle af disse trin kan variere afhængigt af din Android-telefon eller -tablet.

1. Hold fingeren på startskærmen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Widgets og derefter Kalender.
  3. Hold fingeren på en af disse widgets:
    • Tidsplan i Kalender: Se dine opgaver og kommende begivenheder.
    • Månedsvisning i Kalender: Få vist din tidsplan én måned ad gangen.
  4. Træk widgetten til en tom plads på startskærmen, og slip den derefter.

Juster størrelsen på Kalender-widgetten

Vigtigt! I Android-widgetten kan du ikke ændre størrelsen på knappen for Opret Tilføj.

1. Hold fingeren på widgetten på din startskærm på din Android-telefon eller -tablet, og slip den derefter.
    • Der vises en kontur med prikker på siderne af widgetten.
  2. Træk i prikkerne for at ændre størrelse på widgetten.
  3. Tryk uden for widgetten, når du er færdig.

Flyt Kalender-widgetten

1. Hold fingeren på widgetten på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Træk widgetten til en tom plads på startskærmen, og slip den derefter.

Fjern kalenderwidgetten

1. Hold fingeren på widgetten på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Træk widgetten op til "Fjern", og slip den derefter.