Bruk en Google-familiekalender

Når du oppretter en familie på Google, får du også en familiekalender. Alle i familien kan bruke denne kalenderen til å opprette aktiviteter som alle familiemedlemmene kan se.

Slik fungerer en familiekalender

Når du oppretter en familie på Google, opprettes det automatisk en kalender med navnet «Familie». Alle som blir med i familien, kan se familiekalenderen når de åpner Google Kalender på en hvilken som helst enhet der de er logget på.

• Alle i familien kan se, opprette, endre eller slette hendelser i familiekalenderen.
  • Alle i familien kan endre navnet på kalenderen.
  • Folk som ikke er definert som familiemedlemmer, kan ikke legges til i familiekalenderen, men du kan invitere dem til aktiviteter.

Merk: Hvis noen forlater eller blir fjernet fra familiegruppen, mister de også tilgangen til familiekalenderen. Hvis familieadministratoren sletter familiegruppen, slettes både familiekalenderen og alle aktivitetene i den.

Land

Du kan bruke en familiekalender hvis du holder til i et av disse landene:

• Australia
  • Belgia
  • Brasil
  • Canada
  • Chile
  • Tsjekkia
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Irland
  • Italia
  • Japan
  • Mexico
  • Nederland
  • New Zealand
  • Norge
  • Polen
  • Russland
  • Sør-Afrika
  • Spania
  • Sveits
  • Ukraina
  • Storbritannia
  • USA

Opprett aktiviteter i familiekalenderen

1. Åpne Google Kalender.
  2. Klikk på Opprett aktivitet Legg til et spørsmål nederst til høyre.
  3. Gå til «Kalender»-delen, og bruk rullegardinmenyen til å velge navnet på familiekalenderen.
  4. Legg til en tittel og detaljer om aktiviteten. Du kan også invitere folk som ikke er familiemedlemmer, til å bli med på aktiviteten.
  5. Klikk på Lagre.

Endre varslingsinnstillingene for familiekalenderen

Som standard får du samme typer varsler for kommende aktiviteter i familiekalenderen som i hovedkalenderen din. Men du får ikke varsler når et familiemedlem oppretter, endrer eller sletter en aktivitet.

Slik endrer du varslingsinnstillinger for kommende aktiviteter:

1. Åpne Google Kalender.
  2. Gå til «Mine kalendere» på venstre side.
  3. Hold markøren over navnet på familiekalenderen, og klikk på Alternativer Mer.
  4. Klikk på Innstillinger.
  5. Velg de nye varslingsinnstillingene. Endringer lagres automatisk.

Feilsøk problemer

Jeg vil legge til eller fjerne noen i familiekalenderen

Du kan ikke legge til eller fjerne folk i familiekalenderen med mindre familieadministratoren legger dem til i eller fjerner dem fra familiegruppen.

Du kan imidlertid invitere folk utenfor familien til aktiviteter du oppretter i familiekalenderen.

Jeg vil skjule familiekalenderen

Familiemedlemmer kan ikke slette familiekalenderen.

Hvis du ikke vil se familiekalenderen, kan du finne ut hvordan du skjuler eller fjerner kalenderen. Vær oppmerksom på at kalenderen ikke skjules eller fjernes for andre familiemedlemmer.