Googlen perhekalenterin käyttö

Kun luot Google-perheen, saat käyttöösi myös perhekalenterin. Kuka tahansa perheenjäsen voi lisätä perhekalenteriin tapahtumia, jotka näkyvät kaikille perheenjäsenille.

Miten perhekalenteri toimii

Kun luot perheen Googleen, Perhe-niminen kalenteri luodaan automaattisesti. Perhekalenteri näkyy kaikkien perheenjäsenten Google Kalenterissa, kun he ovat kirjautuneet millä tahansa laitteella.

• Kaikki perheenjäsenet voivat tarkastella, luoda, muokata ja poistaa perhekalenterin tapahtumia.
  • Kaikki perheenjäsenet voivat muokata kalenterin nimeä.
  • Et voi lisätä perheen ulkopuolisia käyttäjiä perhekalenteriin, mutta voit kutsua heidät tapahtumiin.

Huom: Jos henkilö poistuu tai poistetaan perheryhmästä, hän menettää perhekalenterin käyttöoikeuden. Jos perheen ylläpitäjä poistaa perheryhmän, perhekalenteri ja kaikki sen tapahtumat poistetaan.

Maat

Perhekalenteri on käytettävissä seuraavissa maissa:

• Australia
  • Belgia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Chile
  • Tšekin tasavalta
  • Ranska
  • Saksa
  • Irlanti
  • Italia
  • Japani
  • Meksiko
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Puola
  • Venäjä
  • Etelä-Afrikka
  • Espanja
  • Sveitsi
  • Ukraina
  • Iso-Britannia
  • Yhdysvallat

Tapahtuman luominen perhekalenteriin

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Napauta oikeasta alakulmasta Luo Lisää kysymys ja sitten Tapahtuma.
  3. Valitse kalenteri, johon haluat lisätä tapahtuman, napauttamalla Tapahtumat.
  4. Napauta perhekalenterin nimeä.
  5. Lisää tapahtuman otsikko ja tiedot.
  6. Valitse oikeassa ylänurkassa Tallenna.

Perhekalenterin ilmoitusasetusten muuttaminen

Oletusarvoisesti saat samat tulevia tapahtumia koskevat ilmoitukset kuin ensisijaisesta kalenteristasikin. Et kuitenkaan saa ilmoitusta, kun joku perheenjäsen luo tai poistaa tapahtuman tai muokkaa sitä.

Tulevia tapahtumia koskevien ilmoitusasetusten muuttaminen

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Napauta perhekalenterin nimeä.
  4. Poista tai muokkaa nykyisiä ilmoituksia napauttamalla niitä.

Ratkaisuja ongelmiin

Haluan lisätä käyttäjiä perhekalenteriin tai poistaa heitä kalenterista

Jos haluat lisätä käyttäjiä perhekalenteriin tai poistaa heitä siitä, perheen ylläpitäjän on lisättävä käyttäjät perheryhmään tai poistettava heidät siitä.

Voit kuitenkin kutsua perheen ulkopuolisia käyttäjiä perhekalenteriin luotuihin tapahtumiin.

Haluan piilottaa perhekalenterin

Perheenjäsenet eivät voi poistaa perhekalenteria.

Jos et halua nähdä perhekalenteria, lue, miten voit piilottaa tai poistaa kalenterin. Tämä ei kuitenkaan piilota tai poista kalenteria muilta perheenjäseniltä.