Brug en familiekalender på Google

Når du opretter en familie på Google, får du også en familiekalender. Alle i din familie kan bruge denne kalender til at oprette begivenheder, som alle familiemedlemmerne kan se.

Hvordan fungerer familiekalenderen?

Når du opretter en familie på Google, oprettes der automatisk en kalender ved navn "Familie". Alle, der tilmelder sig din familie, vil se familiekalenderen, når de åbner Google Kalender på en hvilken som helst enhed, hvor de er logget ind.

• Alle familiemedlemmer kan se, oprette, redigere eller slette begivenheder i familiekalenderen.
  • Alle familiemedlemmer kan ændre navnet på kalenderen.
  • Du kan ikke føje andre end familiemedlemmer til familiekalenderen, men du kan invitere dem til begivenheder.

Bemærk! Hvis nogen forlader eller fjernes fra familiegruppen, mister de deres adgang til familiekalenderen. Hvis familieadministratoren sletter familiegruppen, slettes familiekalenderen og alle tilhørende begivenheder også.

Lande

Du kan bruge familiekalenderen, hvis du befinder dig i et af følgende lande:

• Australien
  • Belgien
  • Brasilien
  • Canada
  • Chile
  • Tjekkiet
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Irland
  • Italien
  • Japan
  • Mexico
  • Nederlandene
  • New Zealand
  • Norge
  • Polen
  • Rusland
  • Sydafrika
  • Spanien
  • Schweiz
  • Ukraine
  • Storbritannien
  • USA

Opret en begivenhed i familiekalenderen

1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik på Opret begivenhed Stil et spørgsmål nederst i højre hjørne.
  3. Brug rullemenuen i sektionen "Kalender" til at vælge navnet på din familiekalender.
  4. Giv begivenheden en titel, og angiv relevante oplysninger om den. Du kan også invitere andre end dine familiemedlemmer til at deltage i begivenheden.
  5. Klik på Gem.

Skift indstillinger for notifikationer om din familiekalender

Du modtager som standard de samme notifikationer om kommende begivenheder, som du gør for din primære kalender. Du får dog ingen notifikationer, når et familiemedlem opretter, redigerer eller sletter en begivenhed.

Sådan ændrer du indstillingerne for notifikationer for kommende begivenheder:

1. Åbn Google Kalender.
  2. Find sektionen "Mine kalendere" til venstre på siden.
  3. Hold markøren over navnet på din familiekalender, og klik derefter på Valgmuligheder Mere.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Vælg dine nye indstillinger for notifikationer. Ændringerne gemmes automatisk.

Find og ret problemer

Jeg vil føje personer til familiekalenderen eller fjerne dem fra den

Du kan ikke føje personer til familiekalenderen eller fjerne dem fra den, medmindre din familieadministrator føjer dem til eller fjerner dem fra din familiegruppe.

Du kan dog invitere personer uden for din familie til eventuelle begivenheder, du opretter i familiekalenderen.

Jeg vil skjule familiekalenderen

Familiemedlemmer kan ikke slette familiekalenderen.

Hvis du ikke vil se familiekalenderen, kan du få flere oplysninger om, hvordan du skjuler eller fjerner kalenderen. Dette vil dog ikke skjule eller fjerne den for andre familiemedlemmer.