Utilitzar un calendari familiar a Google

Quan crees una família a Google, també obtens un calendari familiar. Tots els membres de la família poden crear-hi esdeveniments i veure'ls.

Com funciona el calendari familiar

Quan crees una família a Google, també es crea automàticament un calendari anomenat "Família". Qualsevol persona que s'uneixi a la família veurà el calendari familiar quan obri Google Calendar en qualsevol dispositiu en què tingui la sessió iniciada.

• Tots els membres de la família poden veure, crear, editar o suprimir esdeveniments al calendari familiar.
  • Tots els membres de la família poden editar el nom del calendari.
  • No pots afegir al calendari familiar persones que no siguin membres de la família, però sí que les pots convidar a esdeveniments.

Nota: si algú marxa o se'l suprimeix del grup familiar, perdrà l'accés al calendari familiar. Si el gestor del grup familiar suprimeix el grup, se suprimiran també el calendari familiar i tots els esdeveniments que hi hagi.

Països

Pots utilitzar el calendari familiar si ets en un d'aquests països:

• Austràlia
  • Bèlgica
  • Brasil
  • Canadà
  • Xile
  • República Txeca
  • França
  • Alemanya
  • Irlanda
  • Itàlia
  • Japó
  • Mèxic
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Noruega
  • Polònia
  • Rússia
  • Sud-àfrica
  • Espanya
  • Suïssa
  • Ucraïna
  • Regne Unit
  • Estats Units

Crear un esdeveniment al calendari familiar

1. Obre Google Calendar.
  2. A la part inferior dreta, fes clic a Crea un esdeveniment Afegeix una pregunta.
  3. A la secció "Calendari", selecciona el nom del calendari familiar al menú desplegable.
  4. Afegeix un títol i detalls a l'esdeveniment. Si vols, pots convidar-hi persones que no siguin membres de la família.
  5. Fes clic a Desa.

Canviar la configuració de notificacions del calendari familiar

De manera predeterminada, rebràs les mateixes notificacions de pròxims esdeveniments que per al calendari principal. Ara bé, no rebràs notificacions quan un membre de la família creï, modifiqui o suprimeixi un esdeveniment.

Per canviar la configuració de notificacions de pròxims esdeveniments, segueix aquests passos:

1. Obre Google Calendar.
  2. Al lateral esquerre de la pàgina, cerca la secció "Els meus calendaris".
  3. Passa el cursor per sobre del nom del calendari familiar i, tot seguit, fes clic a Opcions Més.
  4. Fes clic a Configuració.
  5. Tria la configuració de notificacions nova. Els canvis es desen automàticament.

Resoldre problemes

Vull afegir persones al calendari familiar o suprimir-ne

No pots afegir persones al calendari familiar ni suprimir-ne, tret que el gestor del grup familiar les afegeixi al grup familiar o les suprimeixi.

Ara bé, sí que pots convidar persones que no siguin de la família a qualsevol esdeveniment que creïs al calendari familiar.

Vull amagar el calendari familiar

Els membres de la família no poden suprimir el calendari familiar.

Si no el vols veure, obtén informació sobre com amagar-lo o treure'l. Tanmateix, no s'amagarà ni es traurà per a altres membres de la família.