Brug en familiekalender på Google

Når du opretter en familie på Google, får du også en familiekalender. Alle i din familie kan bruge denne kalender til at oprette begivenheder, som alle familiemedlemmerne kan se.

Sådan fungerer familiekalender

Når du opretter en familie på Google, oprettes der automatisk en kalender med navnet "Familie". Alle, som deltager i din familie, kan se familiekalenderen, når de åbner Google Kalender på enheder, de er logget ind på.

• Alle i familien kan se, oprette, redigere eller slette begivenheder i familiekalenderen.
  • Alle i familiekalenderen kan redigere kalenderens navn.
  • Du kan ikke føje ikke-familiemedlemmer til familiekalenderen, men du kan invitere dem til begivenheder.

Bemærk! Hvis en person forlader eller fjernes fra familiegruppen, mister vedkommende adgang til familiekalenderen. Hvis familieadministratoren sletter familiegruppen, bliver familiekalenderen og alle de tilhørende begivenheder også slettet.

Lande

Du kan bruge familiekalender, hvis du befinder dig i et af følgende lande:

• Australien
  • Belgien
  • Brasilien
  • Canada
  • Chile
  • Tjekkiet
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Irland
  • Italien
  • Japan
  • Mexico
  • Holland
  • New Zealand
  • Norge
  • Polen
  • Rusland
  • Sydafrika
  • Spanien
  • Schweiz
  • Ukraine
  • Storbritannien
  • USA

Opret en begivenhed i familiekalenderen

1. Åbn Google Kalender-appen Kalender.
  2. Tryk på Opret Stil et spørgsmål nederst i højre hjørne og så Begivenhed.
  3. Tryk på Begivenheder for at vælge den kalender, du vil føje begivenheden til.
  4. Tryk på navnet på din familiekalender.
  5. Tilføj en titel og oplysninger for begivenheden.
  6. Tryk på Gem øverst til højre.

Skift indstillinger for underretninger fra din familiekalender

Du modtager som standard de samme underretninger om kommende begivenheder, som du gør for din primære kalender. Du får dog ingen underretninger, når et familiemedlem opretter, redigerer eller sletter en begivenhed.

Sådan ændrer du indstillingerne for underretninger for en kommende begivenhed:

1. Åbn Google Kalender-appen Kalender.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på navnet på din familiekalender.
  4. Tryk på dine aktuelle underretninger for at fjerne eller ændre dem.

Find og ret problemer

Jeg vil føje personer til familiekalenderen eller fjerne dem fra den

Du kan ikke føje personer til familiekalenderen eller fjerne dem fra den, medmindre din familieadministrator føjer dem til eller fjerner dem fra din familiegruppe.

Du kan dog invitere personer uden for din familie til eventuelle begivenheder, du opretter i familiekalenderen.

Jeg vil skjule familiekalenderen

Familiemedlemmer kan ikke slette familiekalenderen.

Hvis du ikke vil se familiekalenderen, kan du få flere oplysninger om, hvordan du skjuler eller fjerner kalenderen. Dette vil dog ikke skjule eller fjerne den for andre familiemedlemmer.