Ändra kalenderinställningarna

Du kan ändra din kalenders inställningar för vy, aviseringar och händelser.

Konfigurera din kalender

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Inställningar längst upp till höger.
  3. Gör ändringarna. Alla ändringar sparas automatiskt.

Ändra kalenderns avstånds- och färginställningar

Du kan ändra hur långt ifrån varandra händelser och kalenderinformation är placerade på sidan.

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Densitet och färg längst upp till höger.
  3. Välj Responsiv till skärmen eller Kompakt. Kompakt har smalare kanter och mindre avstånd.I responsivt läge väljer Kalender händelsedensitet baserat på skärmens storlek.
  4. Om du vill ändra färginställningen väljer du Modern eller Klassisk.