Endre Kalender-innstillingene

Du kan endre Kalender-innstillingene for visning, varsling og aktiviteter.

Konfigurer kalenderen din

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender.
  2. Trykk på menyen Meny og så Innstillinger .
  3. Trykk på Generelt for å endre hvilken dag uken skal starte på, tidssone for enheten, standardvarighet for aktiviteter og andre innstillinger.
  4. For å slå illustrasjoner på eller av, trykk på bryteren ved «Vis illustrasjoner for aktiviteter».

Slå mørk modus på eller av

Viktig: Mørk modus er tilgjengelig på iPhone og iPad som kjører iOS 13.0 eller nyere.

For å bruke Kalender i mørk modus, slå på mørk modus fra enhetsinnstillingene på iPhone eller iPad. Finn ut hvordan du endrer skjerminnstillingene for iPhone eller iPad.

Legg til eller stopp synkronisering av kontoer

Via Google-kontoen din kan du legge til flere kontoer i Google Kalender, eller slutte å synkronisere Google Kalender.

Legg til en konto
  1. Åpne Google Kalender-appen Kalender på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Legg til en ny konto.
  4. Logg på med fullstendig e-postadresse og passord. Hvis du bruker totrinnsbekreftelse, må du bekrefte enheten.
  5. Fullfør påloggingsprosessen ved å følge veiledningen på skjermen.
Stopp synkroniseringen av en konto
  1. Åpne Google Kalender-appen Kalender på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer kontoer på denne enheten.
  4. Slå av kontoen din.
Fjern en konto
  1. Åpne Google Kalender-appen Kalender på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer kontoer på denne enheten og så Fjern fra denne enheten og så Fjern.