Endre Kalender-innstillingene

Du kan endre Kalender-innstillingene for visning, varsling og aktiviteter.

Konfigurer kalenderen din

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender.
  2. Trykk på Meny Meny og så Innstillinger .
  3. Trykk på Generelt for å endre hvilken dag uken skal starte på, tidssone for enheten din, standard varighet for aktiviteter og andre innstillinger.

Slå mørkt tema på eller av

Viktig: Denne endringen påvirker bare Google Kalender-appen din. For å bytte tema for Kalender-modulen og varslene dine, må du administrere skjerm- og visningsinnstillinger for Android-enheten din.

Mørkt tema er tilgjengelig i Google Kalender-appen på Android 7.0 og nyere versjoner.

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender.
  2. Trykk på Meny Meny og så Innstillinger og så Generelt og så Tema.
  3. Velg et alternativ.

Merk:

• For Android 10 og nyere vises moduler og Kalender i mørk modus hvis Batterisparing eller mørkt tema er slått på fra systeminnstillingene dine.
  • For Android 9 og eldre versjoner vises moduler alltid i lys modus.

Legg til en konto som skal synkroniseres

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen din eller nettbrettet ditt.
  2. Trykk på Kontoer og så Legg til konto.
  3. Velg Google som kontotype.
  4. Logg på med fullstendig e-postadresse og passord. Hvis du bruker totrinnsbekreftelse, må du bekrefte enheten.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre påloggingsprosessen.

Begrens hvor ofte du synkroniserer Kalender

Du kan spare mobildata og batteri ved å begrense synkroniseringen, slik at den bare skjer mens du bruker appen. For eksempel når du åpner kalenderen eller oppretter og endrer aktiviteter.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen din eller nettbrettet ditt.
  2. Trykk på Kontoer.
  3. Velg en konto.
  4. Trykk på Kontosynkronisering.
  5. Slå av Google Kalender.

Merk: Hvis du lukker Kalender-appen mens en synkronisering pågår, kan det ta litt tid før synkroniseringen stopper.

Se både personlige kalendere og jobbkalendere i Android-jobbprofilen din

Du kan oppdatere Kalender-appen din for jobben slik at den også viser de personlige kalenderne dine. Dermed kan du enkelt opprette og redigere aktiviteter på ett sted.

Viktig:

• Jobbkalendere blir ikke lagt til i den personlige Kalender-appen din.
  • Kalendere for jobben lagres atskilt fra personlige kalendere. Personlige kontodetaljer deles ikke med jobbkontoen din.
  • Personlige kalendere i Kalender-appen din for jobben er usynlige for kolleger og administratorer, med mindre du deler personlige kalendere direkte med jobbkontoen.
  • Hvis du vil dele personlige kalendere med jobbkontoen, må administratoren din slå på dette alternativet.
  1. Åpne Google Kalender-appen Kalender.
  2. Trykk på Innstillinger etterfulgt av Personlige kalendere.
    • Hvis du ikke ser alternativet «Personlige kalendere», kan det hende at administratoren din har deaktivert dette alternativet for organisasjonen.
  3. Trykk på Slå på i innstillingene.
  4. Slå på Koble til disse appene.
  5. Trykk på Tillat.

Tips: Du kan gå til innstillingene dine i Kalender-appen Kalender etterfulgt av Innstillinger for å sjekke at «Vist» nå er valgt under «Personlige kalendere».

Gå over fra å dele den personlige kalenderen din direkte med jobbkontoen, til å slå på «Personlige kalendere»-innstillingen

Hvis du tidligere har delt personlige kalendere med jobbkontoen din, fører «Personlig kalendere»-innstillingen til at duplikater av personlige aktiviteter vises i Kalender-appen din for jobben.

Tips:

• Slå på «Personlige kalendere»-innstillingen direkte i Kalender-appen din for jobben for å holde personlige og jobbrelaterte kalenderdata atskilt.
  • Del de personlige kalenderne dine direkte med jobbkontoen din hvis du vil at de personlige kalenderne skal vises overalt der Kalender vises – inkludert på datamaskiner og mobilenheter.

Slik fjerner du tidligere delte, personlige kalendere fra jobbkontoen din:

1. Åpne Innstillinger.
  2. Trykk på den personlige kalenderen du vil skjule.
  3. Slå på Synkronisering for hver personlige kalender.
  4. Slå på Personlige kalendere i Innstillinger.

Relaterte ressurser