Je Agenda-instellingen wijzigen

Je kunt de agenda-instellingen voor weergave, meldingen en afspraken wijzigen.

Je agenda instellen

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  3. Breng de gewenste wijzigingen aan. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

De afstanden en kleurset van je agenda wijzigen

Je kunt wijzigen hoeveel witruimte er wordt weergegeven tussen afspraken en agenda-informatie op de pagina.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Dichtheid en kleur.
  3. Kies Responsief op je scherm of Compact. Compact heeft smallere randen en minder witruimten.In de responsieve modus kiest de agenda de dichtheid van de afspraak op basis van je schermgrootte.
  4. Kies Modern of Klassiek als je kleursets wilt wijzigen.