Kalenterin asetusten muuttaminen

Voit muokata kalenterin näkymän, ilmoitusten ja tapahtumien asetuksia.

Kalenterin asetusten määrittäminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Tee muutokset. Muutokset tallennetaan automaattisesti.

Kalenterin rivivälin ja väriasetusten muuttaminen

Voit muokata sitä, miten kaukana toisistaan tapahtumat ja kalenteritiedot näytetään sivulla.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Tiheys ja väri.
  3. Valitse Reagoi näyttöön tai Tiivis. Tiivis-asetuksessa on kapeammat reunukset ja välit.Reagoi näyttöön ‑tilassa Kalenteri valitsee tapahtumien tiheyden näytön koon mukaan.
  4. Voit vaihtaa väriasetuksen valitsemalla Moderni tai Perinteinen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita