Skift dine kalenderindstillinger

Du kan ændre din kalenders visning samt indstillinger for notifikationer og begivenheder.

Konfigurer din kalender

1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger .
  3. Tryk på Generelt for at ændre den første dag i ugen, enhedstidszone, standardvarighed for begivenheder og andre indstillinger.

Slå Mørkt tema til eller fra

Vigtigt! Dette ændrer kun din Google Kalender-app. Hvis du vil ændre temaet for din Kalender-widget og dine notifikationer, skal du administrere skærm- og visningsindstillingerne på din Android-enhed.

Mørkt tema er tilgængeligt i Google Kalender-appen på Android 7.0 og nyere.

1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger og derefter Generelt og derefter Tema.
  3. Vælg en mulighed.

Bemærk!

• For Android 10 og nyere vises widgets og Kalender-appen i mørk tilstand, hvis Batterisparefunktion eller Mørkt tema er aktiveret under dine systemindstillinger.
  • På Android 9 og ældre vises widgets altid i lys tilstand.

Tilføj en konto, der skal synkroniseres

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon eller din tablet.
  2. Tryk på Konti og derefter Tilføj konto.
  3. Vælg kontotypen Google.
  4. Log ind med din fulde mailadresse og din adgangskode. Hvis du bruger totrinsverificering, skal du verificere enheden.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre loginprocessen.

Begræns, hvor ofte du synkroniserer Kalender

Du kan spare data og forlænge batteritiden ved kun at synkronisere, når du bruger appen. Når du f.eks. åbner din kalender eller opretter og ændrer begivenheder.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon eller din tablet.
  2. Tryk på Konti.
  3. Vælg en konto.
  4. Tryk på Kontosynkronisering.
  5. Deaktiver Google Kalender.

Bemærk! Hvis du lukker Kalender-appen, mens en synkronisering er i gang, kan det tage noget tid, før synkroniseringen stopper.

Se dine personlige kalendere og dine arbejdskalendere på din Android-arbejdsprofil

Du kan opdatere Kalender-appen til din arbejdskalender, så du også kan se dine personlige kalendere. Derefter kan du nemt oprette og redigere begivenheder på ét sted.

Vigtigt!

• Arbejdskalendere føjes ikke til din personlige Kalender-app.
  • Dine arbejdskalendere og personlige kalendere gemmes separat. Personlige kontooplysninger deles ikke med din arbejdskonto.
  • Personlige kalendere i arbejdskalenderappen kan ikke ses af kolleger og administratorer, medmindre du deler dine personlige kalendere direkte med din arbejdskonto.
  • Hvis du vil dele personlige kalendere med din arbejdskonto, skal din administrator aktivere denne valgmulighed.
  1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på Indstillinger og så Personlige kalendere.
    • Hvis du ikke kan se valgmuligheden "Personlige kalendere", har din administrator muligvis deaktiveret denne valgmulighed for din organisation.
  3. Tryk på Aktivér i Indstillinger.
  4. Aktivér Forbind disse apps.
  5. Tryk på Tillad.

Tip! Du kan tjekke dine indstillinger i Kalender-appen Kalender og så Indstillinger for at bekræfte, at "Personlige kalendere" nu er indstillet til "Vises".

Skift fra at dele din personlige kalender direkte med din arbejdskonto til at aktivere indstillingen Personlige kalendere

Hvis du tidligere har delt dine personlige kalendere med din arbejdskonto, viser indstillingen "Personlige kalendere" dubletter i din arbejdskalenderapp.

Tip!

• Aktivér indstillingen "Personlige kalendere" direkte i arbejdskalenderappen for at sikre, at dataene adskilles fra dine personlige data og dataene i din arbejdskalender.
  • Del dine personlige kalendere direkte med din arbejdskonto for at gøre dine personlige kalendere synlige på alle Kalender-flader, herunder på computere og mobilenheder.

Sådan fjerner du dine tidligere delte personlige kalendere fra din arbejdskonto:

1. Åbn Indstillinger.
  2. Tryk på den personlige kalender, du vil skjule.
  3. Aktivér Synkroniser for hver personlig kalender.
  4. Under Indstillinger skal du aktivere Personlige kalendere.