Skift dine kalenderindstillinger

Du kan ændre din kalenders visning samt indstillinger for notifikationer og begivenheder.

Konfigurer din kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Foretag dine ændringer. Alle ændringer gemmes automatisk.

Skift mellemrum i din kalender og dens farvesæt

Du kan ændre, med hvor store mellemrum begivenheder og kalenderoplysninger vises på siden.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Tæthed og farve.
  3. Vælg Tilpasses efter din skærm eller Meget tæt. Kompakt har smallere kanter og mellemrum. Når du bruger tilstanden Responsiv, vælger Kalender begivenhedstæthed på baggrund af din skærmstørrelse.
  4. Vælg Moderne eller Klassisk for at ændre farvesæt.