Canviar la configuració de Calendar

Pots canviar la configuració de la visualització, de les notificacions i dels esdeveniments del calendari.

Configurar un calendari

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Configuració .
  3. Toca General per canviar l'inici de la setmana, la zona horària del dispositiu, la durada predeterminada dels esdeveniments i altres opcions de configuració.

Activar o desactivar el tema fosc

Important: això només canvia la teva aplicació Google Calendar. Per canviar el tema del widget i de les notificacions de Calendar, gestiona la configuració de la pantalla i de la visualització d'Android.

El tema fosc està disponible a l'aplicació Google Calendar amb Android 7.0 i versions posteriors.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, General i, a continuació, Tema.
  3. Tria una opció.

Nota:

• A Android 10 i versions posteriors, els widgets i Calendar es mostren en mode fosc si la funció Estalvi de bateria o el tema fosc estan activats a la configuració del sistema.
  • A Android 9 i versions anteriors, els widgets es mostren sempre en mode clar.

Afegir un compte per sincronitzar-lo

1. Obre l'aplicació Configuració al telèfon o a la tauleta.
  2. Toca Comptes i, a continuació, Afegeix un compte.
  3. Selecciona Google com a tipus de compte.
  4. Introdueix la teva adreça electrònica completa i la contrasenya per iniciar sessió. Si utilitzes la verificació en dos passos, verifica el dispositiu.
  5. Segueix les instruccions en pantalla per completar el procés d'inici de sessió.

Limitar la freqüència amb què se sincronitza Calendar

Per estalviar dades i bateria, pots limitar la sincronització perquè només es faci mentre utilitzes l'aplicació. Per exemple, quan obres el calendari o crees i canvies esdeveniments.

1. Obre l'aplicació Configuració al telèfon o a la tauleta.
  2. Toca Comptes
  3. Selecciona un compte.
  4. Toca Sincronització del compte.
  5. Desactiva Google Calendar.

Nota: si tanques l'aplicació Calendar mentre hi ha una sincronització en curs, és possible que la sincronització tardi a aturar-se.

Veure els calendaris personals i de treball plegats al perfil de treball d'Android

Pots actualitzar l'aplicació Calendar de treball perquè mostri també els teus calendaris personals. Després, podràs crear i editar fàcilment esdeveniments en un sol lloc.

Important:

• Els calendaris de treball no s'afegeixen a l'aplicació Calendar personal.
  • Els calendaris personals i els de treball s'emmagatzemen per separat. Les dades del compte personal no es comparteixen amb el compte de treball.
  • Els companys de feina i els administradors no poden veure els calendaris personals que tinguis a l'aplicació Calendar de treball, tret que els comparteixis directament amb el compte de treball.
  • Si vols compartir els calendaris personals amb el teu compte de treball, l'administrador ha d'activar aquesta opció.
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca Configuració i després Calendaris personals.
    • Si no veus aquesta opció, és possible que l'administrador l'hagi desactivat per a la teva organització.
  3. Toca Activa a Configuració.
  4. Activa l'opció Connecta aquestes aplicacions.
  5. Toca Permet.

Consell: pots consultar la configuració a l'aplicació Calendar Calendar i després Configuració per confirmar que l'opció "Calendaris personals" estigui definida com a "Es mostren".

Canviar de compartir el calendari personal directament amb un compte de la feina a activar l'opció Calendaris personals

Si anteriorment havies compartit els teus calendaris personals amb el compte de treball, l'opció de configuració "Calendaris personals" farà que es mostrin esdeveniments personals duplicats a l'aplicació Calendar de treball.

Consells:

• Activa l'opció de configuració "Calendaris personals" directament a l'aplicació Calendar de treball per garantir la separació entre les dades de Calendar personals i les professionals.
  • Comparteix els calendaris personals directament amb el compte de la feina perquè els calendaris personals es puguin veure en totes les superfícies de Calendar, inclosos l'ordinador i els dispositius mòbils.

Per suprimir del teu compte de la feina els calendaris personals compartits anteriorment:

1. Obre Configuració.
  2. Toca el calendari personal que vulguis amagar.
  3. Activa Sincronització per a cada calendari personal.
  4. A Configuració, activa Calendaris personals.