Canviar la configuració de Calendar

Pots canviar la configuració de la visualització, de les notificacions i dels esdeveniments del calendari.

Configurar un calendari

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Configuració .
  3. Toca General per canviar l'inici de la setmana, la zona horària del dispositiu, la durada predeterminada dels esdeveniments i altres opcions de configuració.
  4. Activa o desactiva les il·lustracions mitjançant l'opció "Mostra les il·lustracions dels esdeveniments".

Activar o desactivar el mode fosc

Important: el mode fosc està disponible als iPhone i iPad amb iOS 13.0 i versions posteriors.

Per utilitzar Calendar en mode fosc, activa aquest mode a la configuració del dispositiu iPhone o iPad. Obtén informació sobre com pots canviar la configuració de pantalla de l'iPhone o l'iPad.

Afegir comptes o aturar-ne la sincronització

Pots afegir més comptes a Google Calendar o deixar de sincronitzar Google Calendar amb el teu compte de Google.

Afegir un compte
  1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil.
  3. Toca Afegeix un altre compte.
  4. Introdueix la teva adreça electrònica completa i la contrasenya per iniciar la sessió. Si utilitzes la verificació en dos passos, verifica el dispositiu.
  5. Per finalitzar el procés d'inici de sessió, segueix les instruccions en pantalla.
Deixar de sincronitzar un compte
  1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil.
  3. Toca Gestiona comptes en aquest dispositiu.
  4. Desactiva el compte.
Suprimir un compte
  1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil.
  3. Toca Gestiona comptes en aquest dispositiu i, a continuació, Suprimeix d'aquest dispositiu i, a continuació, Suprimeix.