Crear un calendari per a una sala o per a un espai compartit

Si gestiones un espai compartit, com ara una sala de conferències o una pista de bàsquet, pots crear un calendari perquè els usuaris puguin reservar les hores en què vulguin utilitzar aquest espai.

Nota: si utilitzes Google Calendar a la feina, en un centre educatiu o a la teva organització, obtén informació sobre com pots afegir recursos a un esdeveniment de la feina o d'un centre educatiu.

Crear un calendari per a un espai compartit

1. A l'ordinador, obre Google Calendar. No es poden crear calendaris compartits a l'aplicació Google Calendar.
  2. A l'esquerra, al costat d'"Altres calendaris", fes clic a Afegeix altres calendaris Plus i després Crea un calendari.
  3. Posa un nom al calendari i afegeix qualsevol altra informació que hi vulguis incloure.
  4. A la part inferior de la pàgina, fes clic a Crea un calendari.
  5. A la part superior esquerra, fes clic a Enrere Enrere.
  6. A "Els meus calendaris", al costat del nom del calendari nou, fes clic a Més Més i després Configuració i compartició.
  7. A "Accepta automàticament les invitacions", selecciona una opció:
    • Accepta automàticament les invitacions que no entren en conflicte: es mostraran totes les invitacions al calendari. Si no hi ha cap conflicte, les persones que tinguin permís per veure tots els detalls dels esdeveniments acceptaran automàticament les invitacions a qualsevol esdeveniment nou.
    • Afegeix automàticament totes les invitacions a aquest calendari: es mostraran totes les invitacions al calendari. Les persones podran confirmar l'assistència a la invitació.
    • No mostris les invitacions: no es mostraran les invitacions al calendari. Les persones que s'hagin subscrit al calendari hauran d'activar les notificacions per rebre a la seva adreça electrònica invitacions a esdeveniments nous. Quan confirmin l'assistència a la notificació per correu electrònic, l'esdeveniment es mostrarà al calendari.
  8. Pots compartir el calendari públicament o amb adreces electròniques concretes.
  9. A la part superior esquerra, fes clic a Enrere Enrere.

Afegir un calendari per a un espai compartit

Pots afegir a la teva llista calendaris creats per altres usuaris de la teva organització, com ara horaris de reserva de sales.

1. Obre Google Calendar a l'ordinador. No es poden afegir calendaris compartits a l'aplicació Google Calendar.
  2. A l'esquerra, al costat d'"Altres calendaris", fes clic a Afegeix Plus i després Cerca recursos.
  3. Al costat del calendari que vulguis afegir, marca la casella.
  4. A la part superior esquerra, fes clic a Enrere Enrere.
  5. Veuràs el calendari nou a "Altres calendaris".

Opcions

Definir les hores del calendari

Per definir les hores d'un espai compartit, bloqueja aquelles en què no estigui disponible.
  1. Obre el calendari que has creat per a l'espai.
  2. Crea un esdeveniment amb un nom descriptiu (per exemple, "Tancat") per a les hores que no estiguin disponibles. Si l'espai mai no està disponible en aquelles hores, pots fer que l'esdeveniment es repeteixi.
  3. Fes clic a Desa.
Crear un esdeveniment que es mostri en un calendari compartit

Pas 1: obtén l'identificador del calendari que vols compartir

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la llista "Els meus calendaris", a la part esquerra, col·loca el cursor a sobre del calendari que vulguis compartir.
  3. Fes clic a Més Més i, a continuació, Configuració i compartir.
  4. A l'esquerra, fes clic a Integra el calendari.
  5. Copia l'identificador del calendari.

Pas 2: crea un esdeveniment

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Crea Afegeix.
  3. Introdueix la informació de l'esdeveniment.
  4. A "Afegeix convidats", afegeix l'identificador del calendari.
  5. Fes clic a Desa.