Kalenterin synkronointi tietokoneohjelmien kanssa

Voit synkronoida Google Kalenterin tapahtumia muiden tietokonesovellusten, kuten Outlookin tai Applen Kalenterin, kanssa.

Kalenterin synkronointi tai katsominen

Voit nähdä Google Kalenterin toisella kalenterisovelluksella kahdella tavalla. Voit lisätä kalenterin toiseen sovellukseen katselua varten. Voit myös muokata tapahtumia joissakin sovelluksissa.

Google Kalenterin synkronointi (tarkastelu ja muokkaus)

Voit synkronoida kalenterin joillakin sovelluksilla käyttämällä Google-tiliäsi. Voit siis lisätä tapahtumia Google Kalenterista tai toisesta sovelluksesta tai muokata tapahtumia molemmilla sovelluksilla.

1. Avaa toinen kalenterisovellus.
  2. Siirry toisen tilin lisäämiskohtaan. Kohta löytyy yleensä asetuksista.
  3. Valitse "Kirjaudu Google-tilillä", jotta pääset myöntämään pääsyoikeuden Google-tilille.
  4. Lisää Google-tili ohjeiden mukaan.
Kalenterin hakeminen (vain katselu)

Jos kaikkien tietojen synkronointi kalenterisovelluksen kanssa ei onnistu tai jos haluat nähdä jostakin kalenteristasi vain luku ‑version, voit synkronoida kalenterin sovellukseen iCal-linkin kautta.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Klikkaa vasemmassa paneelissa olevasta "Omien kalenterien asetukset" ‑kohdasta sen kalenterin nimeä, jota haluat käyttää.
  4. Klikkaa Integroi kalenteri.
  5. Kopioi linkki Salainen osoite iCal-muodossa ‑osiosta.
  6. Liitä linkki toisen kalenterisovelluksen ohjeiden mukaan.

Tärkeää: Kalenterin salainen osoite on tarkoitettu vain omaan käyttöösi. Älä jaa osoitetta muille. Jos olet vahingossa jakanut kalenterin salaisen osoitteen, luo uusi salainen osoite klikkaamalla Nollaa.

Salaista osoitetta ei löydy

Jos käytät työpaikan, oppilaitoksen tai muun organisaation Google‑tiliä, järjestelmänvalvoja on saattanut muuttaa kalenterin jakamisasetuksia. Jos et löydä salaista osoitetta, pyydä apua järjestelmänvalvojalta.

Kalenterin osoitteet

Salainen osoite

Salaisen osoitteen avulla voit katsella kalenteriasi muissa sovelluksissa, kuten Outlookissa tai Applen kalenterissa. Jos haluat jonkun muun näkevän kalenterin, voit jakaa sen.

Tärkeää: Älä kerro tai anna salaista osoitetta kenellekään. Jos olet vahingossa jakanut salaisen osoitteen, mitätöi vanha osoite ja luo uusi klikkaamalla Nollaa.

Julkinen osoite

Julkinen osoite on tarkoitettu jaettavaksi julkisesti, kun taas salaista osoitetta ei saa jakaa kenellekään. Lue lisää julkisesta osoitteesta.