Synkroniser din kalender med computerprogrammer

Du kan synkronisere dine begivenheder fra Google Kalender med andre computerprogrammer, f.eks. Outlook eller Apple Kalender.

Synkroniser eller se din kalender

Du kan se din Google-kalender i et andet kalenderprogram på to måder. Du kan tilføje din kalender, så du kan se den i et andet program. I nogle programmer kan du også redigere begivenheder.

Synkroniser din Google-kalender (visning og redigering)

I nogle kalenderapplikationer kan du synkronisere din kalender via din Google-konto. Det betyder, at du kan tilføje og redigere begivenheder fra enten Google Kalender eller den anden applikation.

1. Åbn den anden kalenderapplikation.
  2. Find funktionen til at tilføje en anden konto. Du kan muligvis finde den under "Indstillinger" eller "Præferencer".
  3. Brug "Log ind med Google" for at give adgang til din Google-konto.
  4. Følg trinnene for at tilføje din Google-konto.
Se din kalender (kun visning)

Hvis dit kalenderprogram ikke har en funktion til fuldstændig synkronisering, eller hvis du kun ønsker en skrivebeskyttet visning af en kalender, kan du synkronisere din kalender med programmet ved hjælp af et link til iCal.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på navnet på den kalender, du vil bruge, i panelet til venstre under "Indstillinger for mine kalendere".
  4. Klik på Integrer kalender.
  5. Kopiér linket i sektionen "Hemmelig adresse i iCal-format".
  6. Indsæt linket som angivet af dit andet kalenderprogram.

Bemærk! Det er kun dig, der bør kende din kalenders hemmelige adresse. Lad være med at dele denne adresse med andre personer. Hvis du ved et uheld har delt din kalenders hemmelige adresse, skal du klikke på Nulstil for at oprette en ny hemmelig adresse.

Jeg kan ikke finde den hemmelige adresse

Hvis du bruger en Google-konto til arbejde, skole eller en anden organisation, har din administrator muligvis ændret delingsindstillingerne for din kalender. Hvis du ikke kan finde den hemmelige adresse, skal du henvende dig til din administrator for at få hjælp.

Få flere oplysninger om Kalender-adresser

Hemmelig adresse

Via den hemmelige adresse kan du se din kalender i andre apps som for eksempel Outlook eller Apple Kalender. Hvis du vil gøre det muligt for en anden person at se din kalender, kan du dele din kalender.

Vigtigt! Du bør ikke udlevere din hemmelige adresse til andre personer. Hvis du ved en fejl er kommet til at dele din hemmelige adresse, kan du klikke på Nulstil for at gøre den gamle adresse ugyldig og oprette en ny.

Offentlig adresse

Den offentlige adresse er til offentlig deling, men den hemmelige adresse er ikke beregnet til at blive delt med nogen. Få flere oplysninger om den offentlige adresse.