Convidar persones a un esdeveniment de Calendar propi

Pots afegir al teu esdeveniment qualsevol persona que tingui una adreça electrònica; no cal que tingui Google Calendar.

Afegir persones a l'esdeveniment

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Edita o crea un esdeveniment per afegir-hi persones.
  3. Toca el llapis Edita.
  4. Toca Afegeix convidats.
  5. Introdueix el nom o l'adreça electrònica de la persona que vulguis convidar.
  6. Toca Fet.
    • Per saber quan estaran disponibles els convidats, llisca cap avall o toca Mostra les agendes.
  7. Toca Desa.

Quan desis l'esdeveniment, enviarem una invitació per correu electrònic als convidats.

Només pots afegir persones als esdeveniments que no s'hagin creat automàticament des de Gmail.

Opcions per afegir convidats

Convidar persones que no utilitzen Google Calendar

Pots convidar a l'esdeveniment persones que no utilitzen Google Calendar. Segueix els passos que s'indiquen més amunt i convida les persones que vulguis mitjançant la seva adreça electrònica.

Convidar persones mitjançant Grups de Google

Pots convidar un grup de Google a l'esdeveniment en lloc de convidar-ne els membres d'un en un. Segueix els passos indicats més amunt i afegeix-hi l'adreça electrònica del grup. Obtén més informació sobre com pots convidar grups a l'esdeveniment.

Veure qui assistirà a l'esdeveniment

Quan els convidats reben el correu electrònic amb la invitació, poden respondre mitjançant els enllaços Sí, No o Potser del missatge.

Per veure qui ha respost a l'esdeveniment:

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Obre l'esdeveniment.
  3. A la secció "Convidats", veuràs qui hi assistirà.

Trobar una hora per reunir-se

Si tens un Compte de Google de la feina, d'un centre educatiu o d'un altre grup, és possible que trobis les agendes dels convidats. Per trobar una hora per reunir-vos que vagi bé a tothom, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Crea o edita un esdeveniment.
  3. Afegeix els convidats.
  4. Toca Mostra disponibilitat.
  5. Tria un suggeriment d'hora.

Compara agendes: toca Més Més i tria una hora.

Filtra les hores per reunir-vos: a la pàgina "Mostra disponibilitat", toca Canvia. Pots canviar la durada de la reunió i la franja horària en què s'ha de celebrar.

Edita l'esdeveniment: només pots editar l'esdeveniment si l'has creat tu o bé si l'organitzador ha establert que els convidats tinguin permís per modificar-lo.

Reenviar un correu electrònic d'invitació del calendari

Important: si reenvies una invitació, és possible que el destinatari pugui veure les dades actualitzades de les reunions, així com canviar la teva resposta de confirmació d'assistència en qualsevol moment.

Si tens permís per afegir convidats a un esdeveniment, els pots reenviar la invitació per correu electrònic. Quan responguin a la invitació, se'ls afegirà a la llista de convidats. També podran convidar altres persones.

Si no vols que els convidats puguin afegir altres persones, edita l'esdeveniment, toca els convidats i desactiva l'opció "Els convidats poden afegir altres persones".

Xateja amb els convidats o envia'ls un correu electrònic
Calendar només crea un xat de grup amb les persones convidades a un esdeveniment si no en són més de 50 (amb l'organitzador inclòs). Els convidats externs no s'afegeixen als xats de grup.
Important: la funció de xat només està disponible si fas servir Google Calendar amb un compte de la feina o d'un centre educatiu.
  1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca un esdeveniment.
  3. Al costat del nombre de convidats, selecciona una d'aquestes opcions:
    • Xateja amb els convidats : s'obrirà un xat nou o un d'existent. Només s'inclouran al xat els convidats que tinguin Chat activat a l'empresa o al centre educatiu.
    • Envia un correu electrònic als convidats : s'obrirà un correu electrònic nou en què s'inclouran tots els convidats.

Resoldre problemes

Límit de convidats per a les invitacions

Important: als esdeveniments amb més de 50 convidats, les llistes de convidats estan amagades.

Pots convidar fins a 200 persones a un esdeveniment.

Si necessites convidar-ne més, pots fer-ho amb Grups de Google, que et permet convidar grups de fins a 100.000 persones. Més informació sobre com pots convidar grups a l'esdeveniment

No s'ha rebut la invitació

A continuació s'indiquen algunes solucions que pots provar si algun convidat no ha rebut la invitació a l'esdeveniment:

• Suprimeix el convidat de la llista i torna'l a afegir. Amb aquesta acció, es tornarà a enviar la invitació.
  • Demana al convidat que comprovi la carpeta de correu brossa al seu correu electrònic.
  • Demana al convidat que s'asseguri que no ha desactivat les notificacions del correu electrònic per a esdeveniments nous. Si utilitza Google Calendar, demana-li que comprovi les notificacions del correu electrònic en un ordinador.