Convidar persones a un esdeveniment de Calendar que hagis creat

Pots afegir al teu esdeveniment qualsevol persona que tingui una adreça electrònica; no cal que tingui Google Calendar.

Afegir persones a l'esdeveniment

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. Fes clic en un esdeveniment i, a continuació, Edita l'esdeveniment Edita.
  3. A la part dreta, a sota de "Convidats", comença a escriure el nom de la persona en qüestió i tria algú dels contactes. També pots escriure una adreça electrònica per convidar algú que no tinguis a la llista de contactes.
    Per marcar un convidat com a opcional: fes clic a la icona de persona Persones que hi ha al costat del nom. Si no la veus, passa el cursor per sobre del nom del convidat.
  4. Quan acabis d'editar l'esdeveniment, fes clic a Desa.

Quan desis l'esdeveniment, s'enviarà una invitació per correu electrònic als convidats.

Opcions per afegir-hi convidats

Convidar persones que no utilitzen Google Calendar

Pots convidar persones que no utilitzen Google Calendar a l'esdeveniment. Només cal que segueixis els passos que s'indiquen més amunt i convidis les persones que vulguis mitjançant la seva adreça electrònica.

Els convidats rebran un correu electrònic amb la invitació. Et podran informar de si hi assistiran o no fent clic als enllaços , No o Potser que trobaran al correu electrònic.

Convidar persones mitjançant Grups de Google

Pots convidar un grup de Google a l'esdeveniment en lloc de convidar-ne els membres d'un en un. Només cal que segueixis els passos que s'indiquen més amunt i hi afegeixis l'adreça electrònica del grup. Obtén més informació sobre com convidar grups a l'esdeveniment.

Trobar una hora per reunir-se

Si un usuari ha compartit el seu calendari amb tu o sou companys de feina, d'un centre educatiu o d'una altra organització, pots comprovar si està lliure o ocupat en afegir-lo a un esdeveniment.

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. A l'esquerra, fes clic a Cerca persones.
  3. Comença a escriure un nom i tria la persona amb qui et vulguis reunir.
  4. A la part superior esquerra, fes clic a Crea Afegeix.
  5. Fes clic a Hores suggerides. Si l'usuari que has convidat ha compartit el seu calendari amb tu, veuràs quan pot assistir a l'esdeveniment.

Els convidats són en diverses zones horàries

Si un convidat és en una altra zona horària i ha compartit el calendari amb tu, veuràs quan comença la seva reunió a sota del seu nom a la part superior. L'hora de la seva reunió es basa en la seva zona horària actual. Obtén més informació sobre com es comparteix el calendari.

Reenviar el correu electrònic d'una invitació del calendari

Si tens permís per afegir convidats a un esdeveniment, els pots reenviar la invitació per correu electrònic. Quan responguin a la invitació, se'ls afegirà a la llista de convidats. També podran convidar altres persones.

Nota: si no vols que els convidats afegeixin altres persones, edita l'esdeveniment i, a la secció "Els convidats poden", desmarca la casella "convidar altres persones".

Fer un seguiment de les respostes a l'esdeveniment

Quan els convidats reben el correu electrònic amb la invitació, poden respondre mitjançant els enllaços Sí, No o Potser del missatge.

Per veure qui hi ha respost, fes clic a l'esdeveniment al calendari. Veuràs qui hi assistirà, l'assistència marcada i detalls.

Resoldre problemes

Límit de convidats per a les invitacions

Pots convidar fins a 200 persones a un esdeveniment.

Si necessites convidar-ne més, pots fer-ho amb Grups de Google, que et permet convidar grups de fins a 100.000 persones. Més informació sobre com pots convidar grups a l'esdeveniment

No s'ha rebut la invitació

A continuació s'indiquen algunes solucions que pots provar si algun convidat no ha rebut la invitació a l'esdeveniment:

• Suprimeix el convidat de la llista i afegeix-lo de nou. Amb aquesta acció, es tornarà a enviar la invitació.
  • Demana al convidat que comprovi la carpeta de correu brossa al seu correu electrònic.
  • Demana al convidat que s'asseguri que no ha desactivat les notificacions del correu electrònic per a esdeveniments nous. Si utilitza Google Calendar, demana-li que comprovi les notificacions del correu electrònic en un ordinador.

Les hores suggerides no són correctes

Les hores se suggereixen en funció de la disponibilitat i de l'horari laboral dels convidats.

Si l'horari laboral d'algú no està ben definit, no se't podran suggerir les hores més adients.