Besvar begivenhedsinvitationer

Du kan besvare kalenderinvitationer for at fortælle andre, at du kan deltage i en begivenhed. Du kan også tilføje en note, eller foreslå et andet tidspunkt for en begivenhed. Når din mailkonto modtager invitationen, føjer Google Kalender begivenheden til din primære kalender.

Vigtigt! Alt efter dine indstillinger vises begivenheder muligvis ikke i kalenderen, før du besvarer invitationen eller bekræfter, at du kender bestemte afsendere. Disse afsendere omfatter:

• Personer uden for din organisation
  • Personer, som ikke er i dine kontakter
  • Personer, som du ikke har interageret med før

Hvis du vil opdatere dine begivenhedsindstillinger, kan du se, hvordan du administrerer dine invitationer.

Svar på en invitation

1. Åbn mailen med invitationen eller den begivenhed, der er blevet føjet til din kalender.
  2. Ud for "Deltag?" skal du klikke på en valgmulighed:
    • Ja
    • Nej
    • Måske
    • Ja, i et mødelokale
    • Ja, deltager virtuelt

Rediger dit svar

1. Tryk på begivenheden i din kalender.
  2. Ud for "Deltag?" skal du trykke på en valgmulighed:
    • Ja
    • Nej
    • Måske
    • Ja, i et mødelokale
    • Ja, deltager virtuelt

Foreslå et nyt tidspunkt

Som deltager:

1. Tryk på begivenheden i din kalender.
  2. Ud for "Måske" skal du trykke på den nedadvendte pil Pil ned og derefter Foreslå et nyt tidspunkt.
  3. Vælg et nyt tidspunkt eller en anden dag.
    Tip! Du kan også føje en besked til dit foreslåede tidspunkt.
  4. Tryk på Send Send .
  5. Bekræft dit svar.

Tip! Du kan se banneret "Tidsforslaget blev sendt til arrangøren". Din arrangør bestemmer selv, om vedkommende vil acceptere dit forslag.

Som arrangør:

1. Tryk på en begivenhed med et urikon​i din kalender.
  2. Tryk på et forslag under "Gæster" for at se det.
  3. Tryk på Udfør Luk for at flytte begivenheden til det foreslåede tidspunkt.
  4. Tryk på Gem.

Oplysninger om nyt tidsforslag

• Forslag er slået fra for store begivenheder med mere end 200 gæster samt for heldagsbegivenheder. Få flere oplysninger om store begivenheder.
  • Alle gæster kan foreslå et nyt tidspunkt. Arrangører kan ikke foreslå et nyt tidspunkt.
  • Arrangører får mailnotifikationer om forslag, hvis de har aktiveret "Begivenhedssvar" via Google Kalender-indstillinger på en computer.

Videresend kalenderinvitationer

Vigtigt: Hvis du videresender en invitation, kan modtageren muligvis se opdaterede mødeoplysninger og ændre dit svar når som helst.

Hvis du har tilladelse til at føje gæster til en begivenhed, kan du videresende invitationen til nye gæster via mail. Når nye gæster besvarer invitationen, føjes de til gæstelisten. De kan også invitere andre.

Hvis du ikke vil have gæster til at invitere andre, skal du redigere din begivenhed, trykke på gæsterne og deaktivere "Gæster kan tilføje andre".