Besvar begivenhedsinvitationer

Du kan besvare kalenderinvitationer for at fortælle andre, at du kan deltage i en begivenhed. Du kan også tilføje en note, eller foreslå et andet tidspunkt for en begivenhed. Når din mailkonto modtager invitationen, føjer Google Kalender begivenheden til din primære kalender.

Vigtigt! Alt efter dine indstillinger vises begivenheder muligvis ikke i kalenderen, før du besvarer invitationen eller bekræfter, at du kender bestemte afsendere. Disse afsendere omfatter:

• Personer uden for din organisation
  • Personer, som ikke er i dine kontakter
  • Personer, som du ikke har interageret med før

Hvis du vil opdatere dine begivenhedsindstillinger, kan du se, hvordan du administrerer dine invitationer.

Svar på en invitation

1. Åbn mailen med invitationen eller begivenheden i din kalender.
  2. Klik på Ja, Nej eller Måske.
  3. Hvis du klikker på "Ja", kan du:
    • Automatisk opdatere, hvordan du deltager i mødet. Hvis du angiver dit arbejdssted, angives dit svar som standard til:
      • Ja, i et mødelokale, når du deltager fra et kontor.
      • Ja, deltager virtuelt, når du deltager fra en anden lokation.
    • Opdater manuelt, hvordan du deltager i mødet. Klik på pil ned Dropdown, og vælg derefter din deltagelsesmetode.
Rediger dit svar
  1. Klik på begivenheden i din kalender.
  2. Ud for "Deltag?" skal du klikke på en valgmulighed:
    • Ja
    • Nej
    • Måske
    • Ja, i et mødelokale
    • Ja, deltager virtuelt
Foreslå et nyt tidspunkt

Som deltager:

1. Klik på begivenheden i din kalender.
  2. Ud for "Måske" skal du klikke på den opadvendte pil Pil opog derefter Foreslå et nyt tidspunkt.
  3. Vælg et nyt tidspunkt eller en anden dag.
    Tip! Du kan også føje en besked til dit foreslåede tidspunkt.
  4. Klik på Send forslag.
Tip! Hvis du vil foreslå et nyt tidspunkt fra en mailinvitation, skal du klikke på Flere valgmuligheder og derefter Foreslå et nyt tidspunkt.

Som arrangør:

1. Klik på en begivenhed med et urikon i din kalender.
  2. Find foreslåede tidspunkter under "Gæster".
  3. Klik på Se foreslået tidspunkt under det tidsforslag, du vil se.
  4. Klik på Gem for at skifte begivenheden til det foreslåede tidspunkt.

Oplysninger om nyt tidsforslag

• Forslag er slået fra for store begivenheder med mere end 200 gæster samt for heldagsbegivenheder. Få flere oplysninger om store begivenheder.
  • Alle gæster kan foreslå et nyt tidspunkt. Arrangører kan ikke foreslå et nyt tidspunkt.
  • Arrangører får mailnotifikationer om forslag, hvis de har aktiveret "Begivenhedssvar" via Google Kalender-indstillinger på en computer.
Føj en note til dit svar
Vigtigt! Bemærkningen til dit svar kan ses af alle inviterede.
  1. Klik på begivenheden i din kalender.
  2. Ud for "Måske" skal du klikke på den opadvendte pil Pil opog derefter Tilføj note.
  3. Skriv din note.
    Tip! Du kan også vælge dit svar ud for "Deltag?".
  4. Klik på Gem.
Tip! Hvis du vil føje en note til dit svar fra en mailinvitation, skal du øverst i mailen klikke på Flere valgmuligheder efterfulgt af Tilføj note.

Videresend kalenderinvitationer

Vigtigt! Hvis du videresender en invitation, kan modtageren muligvis se opdaterede mødeoplysninger og ændre dit svar når som helst.

Hvis du har tilladelse til at føje gæster til en begivenhed, kan du videresende invitationen til nye gæster via mail. Når nye gæster besvarer invitationen, føjes de til gæstelisten. De kan også invitere andre.

Hvis du ikke vil have gæster til at invitere andre, skal du redigere din begivenhed og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "invitere andre" under "Gæster kan:".

Svar på invitationer, der er sendt til en anden mailadresse

Vigtigt! Hvis du har knyttet din Gmail-konto til en alternativ mailadresse og gerne vil besvare en Kalender-invitationsmail via linkene "Ja", "Måske" eller "Nej forneden, bliver du bedt om at logge ind på din Google-konto. Få flere oplysninger om alternative mailadresser.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Til venstre skal du holde markøren over navnet på din kalender og klikke på ValgmulighederMereog derefterIndstillinger og deling.
  3. Klik på Andre notifikationer i menuen til venstre under "Indstillinger for mine kalendere".
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Tillad besvarelse af invitationer, der er videresendt til alternative mailadresser".